profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj je Gaji Filač najpomembnejše pri igri?

18. 3. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Lara Dolenc (Gaja Filač)

Gaja Filač upodablja Laro Dolenc. foto: POP TV

Gaja Filač si prizadeva, da je njena upodobitev likov čim bolj naravna. Slednje ji odlično uspeva v vlogi glavne igralke serije Skrito v raju, ki v teh dneh navdušuje gledalce na POP TV.

Simpatično Gajo Filač znova spremljamo na TV ekranih, tokrat kot glavno igralko priljubljene serije Skrito v raju. Tudi tokrat je njena upodobitev lika zelo naravna in lahkotna. Je to predvsem rezultat tega, ker se v Larinih čevljih dobro počuti ali bi temu toku sledila tudi, če bi igrala izrazito negativen lik?

»Jaz si resnično prizadevam vsak lik narediti čimbolj naraven, saj menim, da je to prva stvar s katero se približaš gledalcem. Karkoli izumetničenega namreč tudi mene odbije, zato je strmenje k naravnosti moja prioriteta, ne glede na to, ali mi je lik karakterno blizu ali pa je moje popolno nasprotje. Je pa res, da sem se v vlogi Lare počutila zelo suvereno, saj mi je njena osebnost mnogo bliže, kot pa denimo vloga Žive iz serije V imenu ljudstva. Ali bi mi naravna upodobitev uspela tudi pri izrazito negativnih likih, ne morem reči, saj bi se morala v tem najprej preizkusiti, bi si pa zagotovo prizadevala v tej smeri,« nam je pojasnila Gaja in razložila, da zadnje čase zelo uživa v likih, ki se močno razlikujejo od njenega karakterja. Pa bi si želela upodobitve negativne vloge? »O, ja, takšne preizkušnje bi si želela. Ko sem bila mlajša, sem se tega malce bala, zadnje čase pa mi ta misel predstavlja vznemirjenje in izziv.«

Gaja v seriji 'V imenu ljudstva', kjer je upodobila študentko novinarstva Živo Bajc. foto: RTV Slovenija

Matej Zemljič in Gaja Filač foto: Pop TV

prejšnji članek
Slovenski resničnostni zvezdnik prvič postal očka
Resničnostni šovi
Slovenski resničnostni zvezdnik prvič postal očka
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Primerjava s tujo produkcijo je neutemeljena
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Primerjava s tujo produkcijo je neutemeljena