profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Primerjava s tujo produkcijo je neutemeljena

18. 3. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled 3

Poroka na prvi pogled foto: edit: njena.si

Ob spremljanju slovenske različice eksperimenta Poroka na prvi pogled nekateri gledalci zelo radi nizajo primerjave s tujimi različicami. Strokovnjakinja Sonja meni, da teh vzporednic ni mogoče vleči …

Oboževalci resničnostnega formata oddaje Poroka na prvi pogled pogosto spremljajo eksperimente po različnih državah in se s kritiko ozirajo na slovensko izvedbo, zlasti glede iskanja kompatibilnosti pri sestavi poročnih parov. Za mnenje o tem spo poprosili strokovnjakinjo in publicistko Sonjo Javornik, ki jepodala nežen opomnik, da primerjava zaradi raznolikih dejavnikov ni ravno utemeljena, pri čemer je izpostavila zlasti številčnost prebivalstva.

»Ko gledalci primerjajo oddaje iz drugih držav, recimo Avstralije, in našo Poroko na prvi pogled, običajno pozabijo, da ima Slovenija dva milijona prebivalcev, samo Sydney pa več kot pet! Kaj ni potem najbolj logično, da lahko oni izbirajo med veliko več kandidati, kot mi?« je svoj vidik predstavila strokovnjakinja, ki je kljub manjšemu obsegu nabora kandidatov zelo zadovoljna z izborom, ki so ga izvedli v 3. sezoni.

»Vsi kandidati so v oddaji predvsem zato, ker si želijo partnerske zveze. Tudi to namreč ni samoumevno, glede na to, da živimo v času, ko je mnogim najbolj pomembno, da so prepoznavni in se zaradi tega udeležujejo resničnostnih šovov,« je zaključila Javornikova in pohvalila letošnje udeležence, ki so s pripravljenostjo na aktivno sodelovanje ponudili obilje priložnostni za ustvarjanje poučnih vsebin o odnosih, ki bodo koristne tudi za gledalce.

Strokovnjaki eksperimenta Poroka na prvi pogled - Špela, Timotej in Sonja

Strokovnjaki eksperimenta Poroka na prvi pogled - Špela, Timotej in Sonja foto: Planet TV

prejšnji članek
Kaj je Gaji Filač najpomembnejše pri igri?
Svet slavnih
Kaj je Gaji Filač najpomembnejše pri igri?
naslednji članek
Skrito v raju: 'Ines' že igrala v slovenski seriji
Svet slavnih
Skrito v raju: 'Ines' že igrala v slovenski seriji