cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Serija Zapeljivec ji je uničila razmerje

19. 7. 2023; 09.00
Avtor: S.D. / revija Lady
Afra Saracoglu

S soigralcem iz serije Zapeljivec Mertom Ramazanom Demirjem sta, kot pravi, samo dobra prijatelja. foto: Planet TV

Afra Saracoglu je zelo lepa mlada ženska, ki pa si očitno izbira napačne fante.

Zdaj 25-letna turška igralka Afra Saracoglu se je nadvse veselila, ko je lani dobila glavno vlogo v priljubljeni seriji Zapeljivec. Žal pa ji je ta prinesla nepričakovano veliko težav v ljubezenskem življenju. Njen fant Mert Yazicioglu je namreč postal bolestno ljubosumen, saj ni prenašal kemije, ki se je pred kamerami pretakala med njo in njenim lepim soigralcem v seriji Mertom Ramazanom Demirjem. Prepričan je bil, da soigralca ljubezenskih prizorov ne igrata, temveč v njih resnično uživata.

Kljub ljubosumju sta se Afra in Mert razšla kot prijatelja, vendar tak odnos ni trajal prav dolgo. Pol leta po končani zvezi se je Mert začel videvati z igralko Dilan Cicek Deniz, z Afro pa je prekinil vse stike, prenehal ji je slediti tudi na družbenih omrežjih. To je tako zelo prizadelo igralko, da je tudi ona svojega bivšega izbrisala tako iz osebnega kot virtualnega življenja. Vendar pa Mert ni edini moški, ki je mladi igralki povzročil srčne bolečine. Pri osemnajstih letih se je namreč zaljubila v televizijskega producenta Özcana Deniza, ki je celih 25 let starejši od nje.

Njuna zveza je trajala eno leto, potem pa jo je Özcan zapustil zaradi druge igralke. Med snemanjem serije Fazilet in njene hčerke pa se je zapletla v afero s pomočnikom režiserja Erayem Altayem, ki je bil sicer takrat še v razmerju z eno od producentk serije. Ko se je razvedelo za njegovo afero z Afro, je Eray izgubil delo pri seriji, saj so se producenti odločili, da jim Afra koristi več kot on. Afra je trenutno, kot pravi, srečno samska in z moškimi vsaj nekaj časa ne želi imeti nobenega opravka več.

prejšnji članek
Vesna (Ljubezen je na vasi) možu oprostila varanje
Svet slavnih
Vesna (Ljubezen je na vasi) možu oprostila varanje
naslednji članek
Zakaj Tara Zupančič obožuje kampiranje
Svet slavnih
Zakaj Tara Zupančič obožuje kampiranje