državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnika serije Ko zorijo češnje delila poročni video

16. 8. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Özge Gürel in Serkan Cayoglu, Ko cvetijo češnje

Özge Gürel in Serkan Cayoglu sta si večno zvestobo obljubila lansko poletje. foto: Profimedia

Igralca Özge Gürel in Serkan Cayoglu sta si večno zvestobo obljubila lansko poletje.

36-letna Özge je srca slovenskih gledalcev osvojila že s svojima vlogama  v serijah "Ko zadiši ljubezen" in "Gospod napačni". Tokrat pa je z Serkanom v središču pozornosti zaradi njune vloge v "Ko cvetijo češnje", ki je trenutno na sporedu Pop TV. Medtem ko njuna lika v seriji še iščeta pot tu večne sreče, sta Özge in Serkan v resničnem življenju par že od leta 2014. Še več, lansko poletje sta si obljubila večno zvestobo. 

Njuna poroka je potekala v dveh delih: najprej v Nemčiji, kjer se je rodil Serkan, nato pa v romantični Veroni v Italiji, kjer sta priredila praznovanje za družino in prijatelje. Kljub temu, da je bilo na poroki le okoli 50 gostov, so njuni oboževalci v Italiji čakali ure, da bi ju videli na njun veliki dan. Namesto daril so gostje darovali denar za dobrodelne namene. Ravno pred dnevi pa sta praznovala prvo obletnico poročnega obreda v Italiji. S tem namenom sta z oboževalci delila tudi poročni posnetek plesa in ob njem zapisala: "Na prvo leto od številnih, ko zaradi navdušenja ne bova mogla stati pri miru."

Nista pričakovala ljubezni

Özge je pred leti sicer povedala, da ko je prvič videla Serkana, ni vedela, kako se bo z njim razumela. Na prvi vaji se je zdelo, kot da nimata nič skupnega, niti ne, da bi lahko bila prijatelja. Sčasoma sta to postala, kasneje pa tudi par. Serkan je povedal, da ni nikoli pričakoval, da se bo zaljubil v svojo soigralko. Ko sta začela delati skupaj, je ugotovil, da želi preživeti več časa z Özge. Sčasoma se je prepustil čustvom in se zaljubil.

O seriji Ko cvetijo češnje

Glavna junakinja Oyku želi postati modna oblikovalka, medtem ko je Ayaz uspešen arhitekt. Čeprav se sprva ne razumeta, ljubezen najde pot do njunih src. Serija ima dve sezoni in skupno 59 epizod, ki trajajo po dve uri, zato bo na slovenskih televizijah prisotna še kar nekaj časa.

prejšnji članek
Botri: Tako velika sta že Jankova otroka
Svet slavnih
Botri: Tako velika sta že Jankova otroka
naslednji članek
Alarmni znaki za pretirano ljubosumje
Zdravje
Alarmni znaki za pretirano ljubosumje