sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Spite brez oblačil!

1. 4. 2016; 09.30
Avtor: A.K.
Spanje

foto: Thinkstock

Zakaj je bolj zdravo, da spite goli?

Ste vedeli, da je bolj zdravo, da spite goli, brez oblačil? To povečuje občutek zadovoljstva, kvaliteto spanja, željo po spolnosti…

Bolje boste spali. Telesna temperatura telesa je med spanjem nekoliko nižja, če spimo goli in tako lažje pridemo do globljega spanca.

Vaši intimni predelu so na zraku. Spanje brez oblačil pripomore k naravnem dihanju vlažnega intimnega predela, kjer je drugače idealno okolje za razvoj bakterij. Če boste spali goli, boste vagini omogočili potrebno zračnost, da ostane suha in zdrava.

Počutili se boste bolj seksi. Če spite goli, se boste počutili bolj seksi, ta zadeva je že dolgo znana. Če ste ravnokar vstopili v svežo zvezo, ne obstaja nič lepšega, kot zbujanje z dotikom kože, ki napelje na jutranji seks.

Zmanjšali boste obseg pasu. Z golim spanjem je možno zmanjšati obseg pasu in tudi holesterol, saj se telo ponoči hladi, kar pa služi povečanju rasnega hormona in zmanjšuje raven kortizola. Dobro spanje pa seveda vpliva na zdrav apetit.

Pripravite se na več seksa. Spanje brez oblačil spodbuja spolne odnose. Poleg tega se tudi dotiki zdijo bolj intimni, saj se zviša raven oksitocina, ki zmanjšuje stres in tveganje za depresijo.

Enostavneje je. Oblačenje pižame je dodatno delo pred spanje – mnogim se ne ljubi, saj je potrebno odstraniti oblačila, poiskati svežo pižamo in jo obleči. Če pa spite goli, je enostavneje, bolj udobno.

prejšnji članek
Kaj mora vsebovati vsako razmerje?
Moda&Lepota
Kaj mora vsebovati vsako razmerje?
naslednji članek
Češnje so sadno super živilo
Zdravje
Češnje so sadno super živilo