pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Paradižnikove kocke

5. 8. 2017; 07.01
Avtor: S.E./Zarja
paradižnik

Tudi ostanke lahko koristno uporabimo. foto: Zajem zaslonske slike

Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake.

Čeprav jo shranjujemo v hladilniku, mezga iz drobno sesekljane ali zmlete paradižnikove sredice, ki je ne porabimo v nekaj dneh, hitro postane plesniva.

Kadar nam pri kuhanju ostane paradižnikova pulpa, jo zato raje prelijmo v posodico za led in postavimo v zamrzovalnik. Ko kocke zamrznejo, jih pretresemo v vrečko ali posodo in še naprej hranimo v zamrzovalniku. Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake, ki jih po potrebi odmrznemo in uporabimo.

Preberite tudi: Eksplozija svežine: Lubenični sorbet. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Mesečno čiščenje bobna pralnega stroja
Zdravje
Mesečno čiščenje bobna pralnega stroja
naslednji članek
Plenice za lončnice
Zdravje
Plenice za lončnice