franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Uporaben trik za likanje brez likalnika

6. 11. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
Predstavljamo vam trik, ki vam bo odlično služil, ko ne boste imeli pri roki likalnika ali ko vas bodo tik pred zdajci vznejevoljile gube na oblačilu. Težavo lahko rešite v manj kot minuti …

S sušilcem za lase lahko hitro zgladite gube na obleki. foto: Pexels

Tudi brez uporabe likalnika lahko poravnate pomečkano blago ali nadležne gubice na oblačilu, ki ste jih opazili, ko ste slednje že oblekli. Nikar se torej ne jezite, saj lahko zelo hitro zgladite blago, da bo takšno, kot bi ga zlikali z likalnikom.

Vse kar potrebujete, je sušilnik za lase. Kot si lahko ogledate v spodnjem videu, oblačilo, denimo majico, oblecite, pomečkani predel dobro nategnite z eno roko, z drugo pa s se lotite sušenja. Vroč zrak usmerite v naguban predel, že po nekaj sekundah se bo tkanina povsem poravnala. Za boljši učinek lahko blago nekoliko navlažite, priporočljivo pa je tudi, da sušilnik vklopite na največjo hitrost in temperaturo. Pazite le, da ne držite pripomočka preblizu blaga.

foto: Profimedia

Namig: Če pri roki nimate niti sušilnika za lase, si lahko pomagate še s trikom, za katerega boste sicer potrebovali nekoliko več časa. Oblačilo položite na ravno površino, lepo ga poravnajte in pogladite z dlanjo, nato pa čezenj razgrnite vlažno brisačo. Ponovno pogladite in pustite stati pol ure. Zatem oblačilo obesite na obešalnik in počakajte, da se gube poravnajo.

prejšnji članek
Super način za lepo oblikovano postavo
Zdravje
Super način za lepo oblikovano postavo
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Opustite, kar ne deluje
Zdravje
Tedenski numeroskop: Opustite, kar ne deluje
#obraziavenija
obraziavenija