stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Super način za lepo oblikovano postavo

6. 11. 2017; 04.00
Avtor: K.M.
vadba, telesna aktivnost

foto: Profimedia

Če boste upoštevali ta nasvet, boste lažje dosegli želeno obliko postave.

Nekateri že več let bijete bitko z odvečnimi kilogrami, ki jih nikakor ne morete izgubiti. Spet drugi pa želite le preoblikovati svojo postavo, a tudi ta postopek kar ne uspe. Mi imamo za vas nasvet, ki vedno deluje, če ga le vedno upoštevate. Pri preoblikovanju telesa in izgubi odvečnih kilogramov morate namreč upoštevati tudi naravno biološko uro svojega telesa.

Strokovnjaki se strinjajo, da sta za telo dobri tako jutranja aerobna kot tudi večerna aerobna vadba (hoja, tek, plavanje, veslanje, kolesarjenje, skakanje s kolebnico in ostale aktivnosti, s katerimi pospešimo srčni utrip). Zadnje raziskave pa so pokazale, da jutranja vadba prebudi vaš celotni organizem, večerna pa predvsem telo osvobaja stresa. Zato je vseeno pomembno, katero vrsto vadbe izberete. 

Če želite izgubiti kilograme, je jutranja telesna aktivnost odlična izbira za vas. S tem se strinjajo številni fitnes trenerji in ostali strokovnjaki, saj telo zjutraj nabira energijo za čez dan, zato je vse odvečne kalorije potrebno porabiti že zjutraj, saj ne želite, da se vam pričnejo nabirati v obliki maščobnih oblog. Seveda pa kljub temu ne smete pozabiti v telo vnesti tudi nekaj kvalitetnih živil, ki bodo vašemu telesu že zjutraj dala potrebno energijo. Zdrav zajtrk je vedno dobra izbira. 

Jutranji trening je priporočljiv tudi zato, ker se zjutraj dvigne raven stresnega hormona, ki ga bi morali umeriti v kvalitetno vadbo. Z višjo količino le-tega pa je bolj učinkovita tudi pridobitev mišične mase. 

prejšnji članek
Kristjan kot Feniks vstal iz pepela!
Svet slavnih
Kristjan kot Feniks vstal iz pepela!
naslednji članek
Uporaben trik za likanje brez likalnika
Zdravje
Uporaben trik za likanje brez likalnika