petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

2500 NIZKIH REDNIH CEN

10. 11. 2020; 11.28
Avtor: Oglasno sporočilo
V Tušu so zavezani domači kakovosti.

Pri Tušu, vašem najboljšem slovenskem trgovcu, so to jesen pripravili neverjetno znižanje cen. Več kot 600 izdelkom so znižali redne cene in tako skupaj nizke redne cene zagotavljajo kar 2500 izdelkom. Tako bodo slovenski, sveži in kakovostni nakupi zdaj še ugodnejši. V Tušu lahko najdete preverjene izdelke po ugodnih cenah, za še večje prihranke pa na policah sledite oznaki Nizka redna cena in svoj hladilnik do vrha napolnite z dobrotami.

V Tušu pri svoji ponudbi v ospredje postavljajo podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem. Med znižanimi izdelki boste na policah zato našli mnoge najbolj priljubljene, ki nastajajo v Sloveniji: »V Tušu s ponosom povemo, da je več kot 70 odstotkov izdelkov na naših policah slovenskega porekla,« poudarjajo svojo zavezanost nizkim cenam, trajni kakovosti in znanemu, preverjenemu poreklu. S podporo domačih proizvajalcev se usmerjajo v slovensko ponudbo in podporo slovenskemu gospodarstvu.

Skupaj z Ano Roš predstavili novo dimenzijo slovenske hrane

V svoji zavezanosti kakovosti in domačim izdelkom ter proizvajalcem so v Tušu ustvarili novo linijo izdelkov, ki se je bodo razveselili še tako zahtevni ljubitelji kulinarike in dobre slovenske hrane. Odslej lahko na Tuševih policah najdejo izdelke Ana Roš & Tuš, ki so pripravljeni po recepturi slovenske kuharske mojstrice Ane Roš. V Tušu so tako poudarili pomen lokalnosti in dostopnosti ter odprli novo poglavje v ponudbi vrhunske slovenske hrane. Povezali so vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, kupci pa se bodo lahko odslej razvajali z inovativnimi mojstrovinami izpod rok vrhunskih domačih strokovnjakov. »Tako na enem mestu združujemo najboljše, kar Slovenija premore, in to bomo ponudili svojim kupcem,« pravijo v Tušu.

Izdelki Ana Roš & Tuš nastajajo z navdihom in izkušnjami ene najboljših svetovnih kuharskih mojstric Ane Roš iz Hiše Franko, ki je prejela dve Michelinovi zvezdici, prestižni nagradi s področja kulinarike. Povezala bo sestavine slovenskih pridelovalcev hrane in dolgoletne izkušnje izbranih slovenskih proizvajalcev, in tako bodo skupaj ustvarili prvovrstno ponudbo drugačne hrane za vsakodnevne nakupe. V okviru linije izdelkov Ana Roš & Tuš so na police kot prvi prispeli skutni njoki iz albuminske skute kobariške Mlekarne Planika, kasneje pa prihajajo še polnjene testenine, kruh ter še mnogi drugi novi okusi kulinarike.

prejšnji članek
Pevka Hajdi bila kot najstnica velikokrat pretepena s strani sovrstnikov
Svet slavnih
Pevka Hajdi bila kot najstnica velikokrat pretepena s strani sovrstnikov
naslednji članek
Presenečenje, ki ga je Savini pripravil soprog
Svet slavnih
Presenečenje, ki ga je Savini pripravil soprog