Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zvezdnica Briljantine priznala: Rak se je vrnil

31. 5. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
olivia newton john, john travolta, briljantina, grease

foto: Profimedia

Po bolečinah v hrbtu je prišla ta strašna diagnoza ...

Igralka Olivia Newton-John je pred skoraj 40 leti navduševala v filmskem muzikalu Briljantina, kjer je v vlogi Sandy zaigrala ob boku Johna Travolte. Film jo je takrat izstrelil na mednarodne trge, njena priljubljenost pa je še danes močno prisotna. Leta 1992 je njene številne oboževalce pretresla novica, da so pevki in igralki postavili diagnozo raka na dojkah, ki ga je uspešno premagala in po bolezni postala glasna zagovornica zdravega življenja in borka na področju raziskav te zahrbtne bolezni. 

foto: Profimedia

Njeni predstavniki za medije in njena uradna facebook stran so že pretekli teden v javnost poslali informacijo, da ima pevka močne težave z bolečinami v hrbtu in da zaradi tega odpovedujejo vsa srečanja z oboževalci, saj želijo, da bi bila za svoje nastope v Kanadi in Združenih državah Amerike 100 odstotno pripravljena. Včeraj pa so šokirali z novico, da se je rak, po 25 letih mirovanja, vrnil. ''Olivia Newton-John trenutno prestavlja vse junijske koncerte v ZDA in Kanadi. Bolečine v hrbtu, ki so jo prisilile v prestavljanje prvega dela turneje, so se izkazale za pokazatelj razširjenega raka na dojkah, ki ima metastazo oziroma zasevke na križnici,'' so zapisali v uradnem sporočilu za javnost in dodali, da je 68-letnica prepričana, da se bo po zdravljenju vrnila v drugi polovici tega leta. 

Newton-Johnova je v svoji karieri po celem svetu prodala že več kot 100 milijonov albumov in se s tem uvršča med najbolj prodajane avtorje v zgodovini. Album s filmsko glasbo iz filma Briljantina pa je eden izmed najbolj uspešnih filmskih albumov vseh časov. 

Preberite še: Znana igralka po koncu kemoterapije: ''Počutim se odlično!''

prejšnji članek
Igralka Usodnega vina je pobegnila v svoj rojstni kraj
Svet slavnih
Igralka Usodnega vina je pobegnila v svoj rojstni kraj
naslednji članek
Ne le Ivanka Trump, tudi Clintonova hči želi tako zaslužiti!
Svet slavnih
Ne le Ivanka Trump, tudi Clintonova hči želi tako zaslužiti!