sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ponovna povezava – zdravljenje, ki navdušuje svet

15. 4. 2016; 11.00
Avtor: Mateja Blažič/ Bodi zdrava
kiropraktik,

Ameriški kiropraktik se je pri svojem delu popolnoma naključno srečal z novim spektrom frekvenc, drugačno energijo svetlobe in informacij, ki prinaša zdravljenje.

"Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali. Če pa imate resnično srečo, bo prišlo v obliki, o kateri si niste upali niti sanjati."

Tako pravi dr. Eric Pearl, ameriški kiropraktik, ki se je pri svojem delu popolnoma naključno srečal z novim spektrom frekvenc, drugačno energijo svetlobe in informacij, ki prinaša zdravljenje.

Tudi sam namreč še ne pozna vseh odgovorov o izvoru in značilnostih teh novih frekvenc, a dejstvo je, da delujejo, kar dokazujejo tako sami pacienti kot po drugi strani tudi znanstvena srenja. Tako ljudje, ki so bili v stiku s temi energijami, poročajo tako o ozdravljenju hudih kroničnih bolezni (rak, multipla skleroza, epilepsija, artritisi, avtoimune bolezni, prirojene rojstne okvare itd.) kot o drugih pozitivnih vplivih na človekovo življenje – drugačen pogled na življenje, večja zbranost, manj strahu in drugih negativnih čustvenih stanj, lažje prepuščanje toku življenja, uživanje v trenutku, jasnejši postane človekov življenjski namen.

Prav rezultati in učinkovitost ponovne povezave so tisti, ki prepričujejo vse več ljudi po svetu, ki hodijo na zdravljenje s ponovno povezavo (terapija) ali se sami izučijo za izvajalca ponovne povezave.

Znanstvene temelje zdravljenja s ponovno povezavo je raziskoval dr. William Tiller z ameriške univerze Stanford, ki je spremljal seminar in izmeril ogromne spremembe v polju prostora – temperatura v prostoru se je namreč po meritvah instrumentov zvišala za 300 stopinj Celzija, v resnici pa le za nekaj stopinj. Dr. Korotkov, ruski univerzitetni profesor računalništva in biofizike, pa je dokazal, da so se s ponovno povezavo izboljšali tako rezultati športnikov kot njihova krvna slika, kar so potrdili tudi športniki sami.

Fenomen ozdravitev se je razmahnil po svetu, skupaj s številnimi udeleženci seminarjev in izvajalcev ponovne povezave, tako iz medicinskih kot drugih krogov. Vse skupaj namreč temelji na osupljivih znanstveno potrjenih frekvencah, ki naj bi pomagale izničiti bolezni na vseh ravneh, saj nekako delujejo na naše celice, morda celo na DNK. Ne gre samo za energijo kot tako, ampak povsem novo pasovno širino energije, svetlobe in informacij, za katero menijo, da se je na našem planetu pojavila prvič in ima sposobnost, da nas poveže s celostjo naše biti, s tem, kar v resnici smo. Temelji na izmenjavi energije, svetlobe in informacij, na ponovnem povezovanju verig DNK-ja ter vključitvi 'strun' – vzporedno pojavljajočih se ravni obstoja.

Pričevanja o ponovni povezavi so zbrana v dveh dokumentarnih filmih ter sedmih knjigah, vključno z Ericovo mednarodno uspešnico Ponovna povezava: zdravi druge, zdravi sebe, ki je prevedena v 36 svetovnih jezikov, tudi v slovenščino. Zaradi edinstvenosti te oblike zdravljenja pa so dr. Pearla povabili celo na govor v palačo Združenih narodov, predstavil jo je prepolni dvorani Madison Square Gardna v New Yorku, o njej pa poročajo tudi največji svetovni tiskani in elektronski mediji.



 

prejšnji članek
Ko vidimo vse najstrašnejše in črno
Zdravje
Ko vidimo vse najstrašnejše in črno
naslednji članek
Zoran Milivojević: Prednost duhovitih ljudi
Zdravje
Zoran Milivojević: Prednost duhovitih ljudi
#obraziavenija
obraziavenija