zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Joker Out: Bojan v slabi kondiciji

24. 12. 2022; 06.00
Avtor: Te. P. / revija Lady
Slovenski predstavniki na Evroviziji pripravili ekskluzivni koncert

Bojan Cvjetićanin foto: Marko Delbello Ocepek

Bojan Cvjetićanin je ugotovil, da je za svoja leta v slabi formi. 23-letnik se je tako zaobljubil, da bo začel telovaditi.

Za pevca skupine Joker Out Bojana Cvjetićanina bo leto 2023 zelo pestro, saj ga s fanti poleg vseh koncertov čaka tudi nastop na tekmovanju za pesem Evrovizije v Liverpoolu. Vanj pa bo vstopil praznično. Kot pravoslavec namreč božič slavi 7. januarja, dan prej pa ima rojstni dan, tako da doma obe praznovanji združijo.

Bojan Cvjetićanin foto: Mediaspeed

»Če je le mogoče, pride tudi baka iz Banjaluke in praznujemo skupaj v krogu družine. Nič posebnega ne počnemo. Imamo normalno družinsko kosilo in potem večerjo, razlomimo kruh, to je pa to,« nam je povedal. Konec leta je za marsikoga tudi čas zaobljub. Pevec si jih načeloma ne daje, ker se jih nikoli ne drži. Čeprav se jih verjetno tudi letos ne bo, pa si je vseeno zadal, da bo začel telovaditi. Ker ima tokrat ob sebi še Jureta, ki je rekel, da bi tudi začel, jima bo mogoče skupaj le uspelo. S telovadbo želi Bojan predvsem pridobiti kondicijo.

»Nastop na odru zahteva svoje. Saj odrsko kondicijo imam, ko se vsake toliko udeležim kakšne rekreacije, pa vidim, da sem za 23-letnika v kar slabi formi,« namreč ugotavlja.

prejšnji članek
To je razlog, da je Blaž postal Sanjski moški
Resničnostni šovi
To je razlog, da je Blaž postal Sanjski moški
naslednji članek
Alma Rekić pred novim izzivom
Svet slavnih
Alma Rekić pred novim izzivom