zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Katarina Kresal in Miro Senica razkrila, kako razigrana sta doma

19. 12. 2022; 08.00
Avtor: N.S.
Katarina in Miro

Katarina in Miro foto: Revija Lady

Vedno elegantna Katarina Kresal in Miro Senica obožujeta praznično igrivost. Kakšen je december za njunimi domačimi vrati?

Katarina Kresal, pravnica in nekdanja političarka, ki se je pozneje umaknila s političnega parketa in se vrnila nazaj v pravne vode, že od nekdaj velja za eno najbolj elegantnih znanih Slovenk, ki vsako leto le še bolj sijejo, tako z zunanjo kot tudi notranjo lepoto. Očarljiva Katarina Kresal se ob koncu leta rada ozre na iztekajoče se leto in se hkrati zazre v prihodnost, prav zato med sebi ljube mesece v letu rada prišteva tudi praznični december.

»December v sebi nosi poseben čar, ko se staro leto poslavlja in se veselimo vsega novega, kar prihaja,« je za revijo Lady dejala Katarina, ki ima skupaj z dolgoletnim partnerjem, odvetnikom Mirom Senico, tudi praznično tradicijo, ki jo negujeta že vrsto let.

»Z Mirom imava rada praznično igrivost tega obdobja, zato jelko postaviva že na začetku meseca in stanovanje odeneva v praznični lesk, goste pa pri vhodu pričaka dobrodušen božični škrat, ki poskrbi za dobro voljo in smeh. Del prazničnega časa pa je tudi obdarovanje. Rada razveseliva svoje drage s tistim, kar si res želijo, zato izbiri pravih daril posvetiva posebno pozornost,« nam je zaupala elegantna znana Slovenka, ki bo tudi letošnje praznike praznovala v ožjem družinskem krogu in s prijatelji.

katarina kresal

katarina kresal foto: revija zvezde

prejšnji članek
Miha Perat je velik estet in gurman
Svet slavnih
Miha Perat je velik estet in gurman
naslednji članek
Fredi Miler: Vnuki in sinova mi v življenju pomenijo največ
Svet slavnih
Fredi Miler: Vnuki in sinova mi v življenju pomenijo največ