franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ključni aduti horoskopskih znamenj

18. 8. 2016; 04.30
Avtor: A.P.
Horoskop
Kdo je romantik, kdo je preverzen in kdo je popoln partner?

Oven

Seks z ovni težko postane rutina, kar se tiče njihove vzdržljivosti, saj vas bodo težko razočarali. Hitro se ujezijo, vendar hitro oprostijo in na slabe stvari tudi pozabijo. So spontani – svojim bližnjim radi kupujejo darila. Na njih lahko računate vedno in povsod, vedno vam bodo stopili v bran. So pustolovski, z njimi vam ne bo dolgčas.

Bik

Eden izmed najzvestejših partnerjev, svojo ljubezen nadvse spoštujejo. So čustveni, kar ima velik vpliv na seksualno življenje – imajo močan libido, pomemben jim je užitek. Ljudi, ki jih imajo radi, bodo razvajali z dragimi večerjami, vinom in luksuznimi potovanji. V trenutkih stresa, bo Bik dobro poskrbel za vas in vam nudil oporo.

Dvojčka

Radi preučujejo svojega partnerja in njegove interese. So pametni in duhoviti, s svojimi opazkami bodo svojo boljšo polovico dodobra nasmejali. V njihovi družbi naj vam ne skrbi pomanjkanje komunikacije, znajo se izogniti neugodni tišini. Prijateljstvo jim je pomembno – svojemu partnerju bo na prvem mestu prijatelj in nato ljubimec. Navadite se na njegove seksi provokacije.

Rak

Sebe dajejo drugim, vedno bodo poskrbeli, da bo njihovemu partnerju dobro. Ne bojijo pokazati svojih čustev in ni jim vseeno za tuje. Raki svoj prosti čas najraje preživijo v objemu svoje ljubezni, trudijo se, da je seks strasten in poln občutkov. Vložijo veliko energije v toplino doma.

Lev

So zelo privlačni, za njih je zaljubljenost najlepše stanje v življenju. Zahvaljujoč njihovi kreativnosti in strasti veljajo za odlične ljubimce. Levi so zelo zaščitniški, branili vas bodo na vsakem koraku.

Devica

Vedno nudi oporo, še posebej takrat, ko partner to najbolj potrebuje. Zanima jih ogromno stvari, zato teme za pogovor ne bo zmanjkalo. Izpod hladne površine v sebi skrivajo toplino, ki se najbolje pokaže v ljubezenskih razmerjih. So odlični organizatorji, vedno si želijo biti najboljši – na vsem področjih življenja.

Tehtnica

Radi ugajajo drugim ljudem, svojega partnerja si želijo osrečiti. So šarmantni in romantični, predigra jim je pomembna – želijo zadovoljiti svojega partnerja. Zaradi želje po mirnem in stabilnem odnosu boste vse prepire s Tehnico rešili mirno. Uživajo v udobnem in lepem življenju, kar želijo nuditi tudi svojemu partnerju.

Škorpijon

Strast in intenziteta sta v povezavi z močnim libidom – škorpijon je garancija za dober seks. Ne bojijo se intimnosti, želijo si, da je globoka. Ljubezenska razmerja jemljejo resno, njihova narava in misterioznost predstavljata izziv.

Strelec

Je optimističen, kar v razmerje prinese pozitivnost in pripravljenost na kompromise. So iskreni, ne glede na situacijo. Po naravi so niso zavistni, idealisti, ki v svojih partnerjih vidijo samo najboljše. Seks s strelcem je prava športna aktivnost, saj imajo ogromno energije.

Kozorog

Želijo si globoke in dolgotrajne ljubezni. So praktični in se izogibajo kakršnim koli dramam. V seksu so odprti, radi prevzamejo iniciativo, libido se ne zmanjša niti z leti. Vedno vam nudi oporo.

Vodnar

Živi v svetu idej in kreativnosti, zato boste lahko z njim delili svoje ideje. Je ljubitelj pravice, razmerje z Vodnjakom bo obogatilo vaše življenje. So najbolj predrzni v postelji.

Riba

So čustveni in kadar koli pripravljeni na seks. Njihove intuicija je zelo močna, svojo ljubezen izkazujejo na različne načine. Žrtvujejo se v dobro svojega razmerja, so nepopravljivi romantiki.

prejšnji članek
Ta hrana vpliva seks
Zdravje
Ta hrana vpliva seks
naslednji članek
Če je otrok hiperaktiven, ste si krivi sami!
Zdravje
Če je otrok hiperaktiven, ste si krivi sami!
#obraziavenija
obraziavenija