Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: To jim je všeč v postelji

29. 6. 2016; 05.32
Avtor: C. R.
postelja, seks

foto: Vir: arhiv Svet24

Zvezde razkrivajo marsikaj, tudi največje skrivnosti posameznih astroloških znamenj.

Oven 

Oven ima rad aktivno spolno življenje in je vedno pripravljen prevzeti iniciativo, saj ga vzburja osvajanje. Potreba za takojšnjo potešitev ter hitenje, da vse formalnosti čim prej opravi, pa mu lahko hitro prineseta težave. Ker se je vedno pripravljen ljubiti, slovi kot oseba, idealna za seks za eno noč. 

Bik

Pod bikovim čarom in nonšalantno držo se skriva velika želja po zasebnosti. Čeprav je v družbi zelo priljubljen in iskan, bo, ko bo spoznal nekoga, ki bo zadovoljil njegove spolne potrebe, zelo redko iskal druge partnerice. Ne želi hiteti, tudi kadar je govora o "seksu na brzino". Ko se zaljubi, je lahko zelo naiven. 

Dvojčka

Ta znak potrebuje mentalno in fizično vzpodbudo. V postelji je vedno inovativen in si želi preizkusiti vsak položaj. Želja po čim večji pestrosti med rjuhami lahko nekatere dvojčke privede do tega, da istočasno eksperimentirajo z večimi partnerji.

Rak

Ko vzpostavi čustveno vez, jo bo rak zelo težko prekinil. Ne glede na to, ali je govora o klopci v parku ali pa postelji, kadar govorimo o seksu, je to rakov teren. Njegova energija in strast vas bo ponesla skozi življenje.

Lev

Ljubezen, seks in romantika so za leva življenjskega pomena. Čeprav morda lev izgleda kot zelo formalen in zadržan, za štirimi zidovi ne pozna meja. V postelji so levi lahko zahtevni in tudi dominantni. Ta znak zares zasije, ko obleka pade s telesa, saj je rojen zapeljivec, ki za zadovoljitev drugega da vedno vse od sebe.

Devica

Za fasado skromnosti se skriva pravi suženj strasti. Devica bo poskušala obvladati različne spolne tehnike ter izpopolniti svoj občutek za ritem. Devica obožuje "nered" v urejenem okolju, nekatere device pa vzburja tudi seks na nenavadnih mestih.

Tehtnica

Za romantično tehtnico je seks idealen način kazanja ljubezni. Zelo hitro jo lahko iz zveze odženejo grobost in vulgarnost. Njena neodločnost in pomanjkanje stališč lahko pri ljudeh povzročita, da njene spolne potrebe ne jemljejo resno.

Škorpijon

Škorpijonovi občutki so zelo intenzivni, strastni in trajajo večno. Zanj je seks vse ali nič. Uživa v dajanju in zadovoljevanju, včasih pa preseneti tudi s praskanjem in grizenjem, zaradi česar se njegov partner včasih bolj varno počuti pod posteljo kot v postelji.

Strelec

Iskren in odprt strelec hrepeni po vzburjenju, pestrosti in avanturah v spalnici. Rad eksperimentira ter jemlje seks kot obliko rekreacije. Strelec je pripravljen v življenju preizkusiti vse, rad je poreden, pa če govorimo o taksiju ali celonočnem igranju med rjuhami.

Kozorog

Umirjena zunanjost skriva najbrž enega izmed najbolj vročih astroloških znamenj, ki je pripravljeno vsako noč, vso noč uživati v seksu. Kozorog ima rad intimno dotikanje, a nikar ne bodite preveč nežni, saj bo postal žgečkljiv. Ta znak ni ne preveč nežen ne grob, je zelo prvinski in ga v postelji vodi izključno instinkt.

Vodnar

Ta znak je vedno pripravljen eksperimentirati in preizkusiti tudi tiste najbolj nenavadne položaje. Verjame, da lahko v spolnosti ohrani svojo individualnost. Zgodi se lahko, da od partnerja ne bo želel čustvene povezanosti.

Ribi

Veliki idealisti, sanjači in romantiki. Ribe hrepenijo po tem, da bi se zlile v eno s svojim izbrancem. Znane so po sposobnosti, da svojo strast kažejo skozi fantazijo, na subtilen, pa tudi inovativen način.



prejšnji članek
Dober kot kruh, vendar za marsikoga škodljiv
Zdravje
Dober kot kruh, vendar za marsikoga škodljiv
naslednji članek
Spomladanski in poletni lepotni recepti
Moda&Lepota
Spomladanski in poletni lepotni recepti