stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj delajo, ko so žalostni?

21. 6. 2016; 08.53
Avtor: C. R.
solze
To so stvari, zaradi katerih se astrološka znamenja utapljajo v solzah in več dni preživijo v postelji.

Ovna žalostijo izgube

Ovni sovražijo izgubljati, pa če govorimo o medčloveških odnosih, delu ali materialnih stvareh. Izgubo oziroma razhod z ljudmi, ki so mu blizu, doživljajo kot osebni neuspeh. Žalost izražajo z impulzivnimi reakcijami, besom, občutkom nemoči in valjenjem krivde na drugega. V skrajnih primerih so zaradi žalosti pripravljeni več dni preležati v postelji.

Bika žalosti izdaja

Ker biki potrebujejo veliko časa, da se navežejo na koga, imajo neskončno zaupanje v tistega, s katerim so si blizu. Ravno zaradi pretirane previdnosti in mišljenja, da so lahko brez skrbi in da jih nič ne more presenetiti, jih najbolj užalosti izdaja bližnjega. Žalost izražajo z izolacijo, predajo in občutkom, da so sami proti svetu.

Dvojčke žalosti nerazumevanje

Dvojčki gradijo odnose po svojem občutku, da so z nekom na "isti valovni dolžini", zaradi česar jih najbolj razžalosti občutek, da jih nekdo, za katerega jim ni vseeno, ne razume. Žalost izražajo z molkom, ki se ne sklada z njihovim značajem, zamišljenostjo ali begom v obvezo, druženjem ali čemerkoli, kar jim lahko okupira misli.

Rak je žalosten, če se počuti zapostavljenega

Ta znak je žalosten, če vidi, da nekomu, ki je njemu prioriteta, sam to ni. Ne prenese občutka, da drugemu ni pomemben in potreben, čeprav se ves čas trudi in obnašati korektno. Žalost doživlja skozi intenziven jok, pogoste so tudi fizične bolečine na primer v trebuhu, zmanjšan apetit, zatekajo pa se tudi k alkoholu.

Leva žalosti trud, ki je zaman

Ne obstaja nič, kar bi tako užalostilo leva, kot ga situacija, v kateri se zaman trudi z nekom ali z nečim. To ga privede do spraševanja o sebi in svojih sposobnostih, na kar je izjemno občutljiv. Žalost izraža s teatralnimi izpadi, besom in izživljanjem svojih frustracij na drugih. Pogosto igra vlogo mučenika in žrtve, tudi če ve, da je sam edini krivec za nastalo situacijo.

Device žalosti nemoč

Device ne želijo, da so nekomu v breme in ravno tako se počutijo, kadar so nemočne. Pri njih je občutek žalosti začarani krog, izzove jo situacija, na katero ne morejo vplivati in je popraviti, potem pa so žalostne ker so dopustile, da se jim to zgodi. Žalost izražajo z osamo in s kompulzivnim vedenjem, ki je beg pred težavami (na primer s pretiranim čiščenjem, predanostjo službi, prenajedanjem in pretirano telovadbo). 

Tehtnica krivi sebe

Številne stvari lahko tehtnico hitro užalostijo, vendar ta znak enako hitro prežene črne misli. Težava pa so tiste situacije, v katerih meni, da je sama odgovorna zanjo, kot na primer, ker je verjela napačnim ljudem, naredila odločitev s srcem in ne z razumom. Žalost izraža s spremenljivim razpoloženjem, občutkom obupa in skrajne osamljenosti.

Škorpijone razočarajo ljudje

Pripadniki tega znaka se zanašajo na tiste stvari, ki jih v življenju vedo, lahko bi rekli, da nanje računajo. Če dajo vse od sebe v odnosu, v službi in v družini, jim je najtežje takrat, ko se jim ti ljudje izneverijo ali pa ko se jim zgodi krivica. To je sprožilec njihove žalosti in pri tem jih preveva občutek melanholičnosti, ki se lahko meša z občutkom paranoje in mislijo, da jih nihče ne podpira.

Strelec je lahko žalosten zaradi lažnih obtožb

Za strelce ni hujšega kot lažno zmotno obtoževanje. Najprej bo to v njih sprožilo bes, kmalu pa bo sledila žalost, ki jo bodo izražali skozi apatičnost, resnobnost, netolerantnost ter z izgubo optimizma za prihodnost.

Kozoroga žalostijo konci

Pripadniki tega znaka so kralji drame, ki ne marajo občutka, da se nekaj končuje. Pri tem jih najbolj globoko žalosti konec ljubezenske zveze, prijateljstva ali izguba ljudi zaradi smrti. Zelo dolgo potrebujejo, da žalost prebrodijo in to počnejo skozi pretirano analizo, nespečnost, zamišljenost in histerično hiperaktivnost.

Vodnarje žalosti nehvaležnost
Pripadniki tega znaka imajo poseben način izkazovanja ljubezni in pozornosti, najbolj pa jih lahko razžalosti, če tisti, za katerega so se trudili, to ne zna ceniti. Počutijo se zmanipulirane, zdi se jim da so ljudje nehvaležni in da se iz njih delajo norce. Žalost izražajo z begom in izogibanjem pogovorom, navidezno brezčutnostjo in občutkom, da jih nihče ne razume.

Ribe žalostijo neizpolnjene sanje

Ker so pripadniki tega znaka veliki sanjači, jih situacije, v katerih se njihovi načrti in ideje ne uresničijo, žalostijo. Začnejo dvomiti vase in svoje sposobnosti, zdi se jim, da so preveč naivni za ta svet. Žalost izražajo z jokom, občutijo tesnobo, depresivne misli ter se spominjanjo na vse slabo in dobro.

prejšnji članek
Kakšne naj bodo to poletje kopalke?
Moda&Lepota
Kakšne naj bodo to poletje kopalke?
naslednji članek
Kdaj po strokovno pomoč?
Zdravje
Kdaj po strokovno pomoč?