pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: To so najslabši pari!

11. 6. 2016; 12.21
Avtor: C. R.
par morje grčija
Katera astrološka znamenja se med seboj ne ujemajo?

Bik bo težko prenašal strelca, saj je preveč aktiven in zanj prezahteven, dvojčka bo jezilo filozofiranje kozoroga, devica pa bo s svojo praktičnostjo dušila nežni ribi. Preberite, kateri horoskopski znaki se ne ujemajo in zakaj.

Oven in bik

Oven ima izjemno močno voljo, bik pa je trmast. Nikogar izmed njiju se ne da »premakniti niti za milimeter«. Ko bo oven ugotovil, da je ljubezenska zgodba končana, bo želel čim prej končati zvezo, bik pa bo od njega neprestano zahteval pojasnila, zakaj.

Bik in strelec

Obstajajo dnevi, ko se bik želi odpočiti in ležati doma na kavču ter uživati v dobrem filmu. Tega strelec, ki nima nikjer obstanka, ne bo razumel. Strelci so za bike preprosto preveč aktivni, neprestano iščejo izzive, ki jim jih biki ne nudijo. Poleg tega strelci ničesar ne doživljajo preveč resno, kar lahko bike zelo jezi.

Dvojčka in kozorog

Ta zveza je recept za katastrofo. Gre namreč za zvezo med znakom, ki je poln življenja in uživa v igrah, zabavi in pogovorih, ter znakom, ki slovi kot deloholik, ki rad načrtuje vsako podrobnost. Kozorogi niso spontani in to dvojčkoma ne ustreza.  

Rak in vodnar

Rak je znak, ki je rad doma z družino in ne mara velikih sprememb. Vodnarji pa so svobodnega duha in radi potujejo po svetu. Rak ne bo zadovoljen, kadar ga bo vodnar začel opominjati na njegove napake, saj jih, vsaj tako misli, nima.

Lev in škorpijon

Če želi lev kompliment, ga od škorpijona ne bo dobil. Iz tega se bo škorpijon celo norčeval, kar bo leva razjezilo, saj se mora počutiti cenjeno in pomembno. Poleg tega lev ve, da je šarmanten, kar škorpijonu zaradi njegove ljubosumne narave ne bo všeč.

Devica in strelec

Nihče izmed njiju ne mara zavez, vendar je strelec vseeno preveč sproščen za devico. Če se ji nekaj dni ne bo oglasil, bo to zanjo konec zveze.

Tehtnica in devica


Devica bo kritizirala tehtnico, zaradi česar bo slednja začela dvomiti vase. Glede na to, da je tehtnica idealist, bo tudi ona želela hitro zamenjati devico za koga drugega. Ta zveza ne bo trajala.

Škorpijon in oven

Eksplozivna, intenzivna in zelo razburkana zveza nima svetle prihodnosti. Oba znaka imata namreč vedno prav, prav tako želita nadzorovati partnerja ter sta izjemno odločna. Zveza je tako že na samem začetku obsojena na propad.

Strelec in kozorog

Kozorog bo zaviral strelca ter mu ne bo dovolil, da bi se zabaval. Poleg tega med njima ni spolne privlačnosti.

Vodnar in bik

Bik je preveč praktičen, materialističen ter konzervativen za vodnarja, ki je prava boemska duša. Bik vodnarja duši, zato ne bo dolgo vztrajal z njim.

Ribi in devica

Ta nežna duša zodiaka potrebuje partnerja, ki bo razumel njene občutke, ne pa razumno devico, ki tega ne mara. Morda jima bo uspelo skupaj zdržati nekaj časa, dolgoročno pa je zveza obsojena na neuspeh.

prejšnji članek
To so skrivnosti čudovitega videza Marlyn Monroe!
Moda&Lepota
To so skrivnosti čudovitega videza Marlyn Monroe!
naslednji članek
Klemen Slakonja s svojim talentom znova osvaja svet!
Svet slavnih
Klemen Slakonja s svojim talentom znova osvaja svet!
#obraziavenija
obraziavenija