Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kakšne naj bodo to poletje kopalke?

21. 6. 2016; 09.30
Avtor: Alma Glumac/Maja
bathing-suit-798609_1920

foto: Pixabay

Začetek plavalne sezone je lahko tudi začetek slabe volje in nezadovoljstva, ko se pogledamo v ogledalo in ugotovimo, da nimamo najboljših kopalk za težko pričakovani dopust.

In najboljše postave, seveda … Naj ne bo tako! V novo poletno kopalno sezono se podajte samozavestne in v velikem slogu. 

Naš nasvet

Vsekakor potrebujemo kopalke, v katerih se bomo počutile lepe in zapeljive. Kroj, barve in pravi detajli morajo skriti pomanjkljivosti in pokazati prav vse prednosti naše postave. Zato nikar ne kupujte premajhnih kopalk in izberite nedrček, ki se mora popolno prilegati vašim prsim.

Kaj je modno?

Letošnjo poletje so pri enodelnih kopalkah modne naramnice le na eni strani in zapeljive čipke vzdolž telesa, pri dvodelnih pa kraljujejo modni mornarski vozli, bleščice in živalski potiski.

Mavrična zabava

Havajski vzorci, palme, živalski potiski in veliko bleščeče srebrne, rožnate, modre in turkizne barve – ujemite tudi v kopalkah svoj kos sonca! Enodelne kopalke krasijo zapeljivi detajli in globoki dekolteji s trakovi.

Neonski sijaj

Živahne barve, bleščice in neonski blesk so odlike letošnje poletne linije kopalk. Modeli so raznoliki, imajo pa skupno točko - trakove, pentlje, vozle in naborke. Spet se vračajo retro kroji kopalk z izredno visokimi hlačkami, ki optično zožijo pas.

Mornarski slog

Ko zapiha veter in je čas za jadranje, deskanje in morske pustolovščine, se zbudi tudi najbolj zaspana modna navdušenka. Letošnja mornarka se vrača v več različicah, od najbolj osnovnih črt do igre s pikami. Klasični modri in beli pa se pridružujejo črna, rdeča in rumena.

prejšnji članek
Nadaljevanje akcije ČLOVEK
Njenih 5 minut
Nadaljevanje akcije ČLOVEK
naslednji članek
Horoskop: Kaj delajo, ko so žalostni?
Horoskop
Horoskop: Kaj delajo, ko so žalostni?