1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pazite na finance!

22. 6. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop_napoved

Kaj prinaša teden? foto: Profimedia

23.6. se prične predpraznični vikend, ki bo pod vplivom živčnega in razdražljivega aspekta med Merkurjem in Plutonom.

Izogibajte se besednim spopadom in dokazovanju svojega prav za vsako ceno, saj bi to pri drugih lahko povzročilo užaljenost in jezo. Žal ima ta aspekt slab vpliv na promet, tako da nas ta vikend zopet čaka hud prometni kaos.

25.6. pa bomo zaradi napetega aspekta med Venero in Jupitrom nagnjeni k pretiravanju. Ker se bosta v neugodnem aspektu znašla dva dobrohotna planeta, energija ne bo pretirano stresna, bomo pa nagnjeni k samopopustljivosti in pretiranemu uživanju. To se bo še posebej odražalo na finančnem področju. Zato pazite, da ne boste preveč zapravljivi in si privoščili več, kot si lahko.

Teden po praznikih bo energijsko naporen, saj bo na nebu od torka 26.6. kar nekaj težjih aspektov, napetost pa bo še stopnjevala polna Luna.
Najprej se bo 26.6. v retrogradno gibanje obrnil Mars. V času njegovega retrogradnega gibanja ni priporočljivo začenjati novih projektov, saj je raven energije nizka in bi zaradi izčrpanosti težko dosegli zastavljene cilje. Občutki pomankanja energije, razdražljivosti in nepotrpežljivosti so manifestacije zavrte energije Marsa, ki nam lahko prinesejo precejšnje težave na področju medsebojnih odnosov. Njegov vpliv bomo čutili celo poletje, saj bo retrograden vse do 27.8.2018. 

27.6. se bo napetost še stopnjevala zaradi neugodnega aspekta med Soncem in Saturnom, zato boste še težje zmogli rutinska opravila. Pojavile se bodo prepreke. Imeli boste občutek, da drugi preveč pričakujejo od vas. Precej boste utrujeni in vaša energija se bo upočasnila, zato ne boste napredovali v tolikšni meri in tako hitro, kot ste si zamislili. Zaradi tega lahko občutite razočaranje ali frustracijo. Vse te občutke bo s svojo napetostjo še povečal vpliv polne Lune, ki jo običajno še bolj intenzivno čutimo dan ali dva pred njenim nastopom.

28.9. pa bo ob 6:54h nastopila polna Luna, ki bo tokrat v znamenju Kozoroga. To bo energijsko zelo izčrpajoča Luna. Prinaša težave in ohladitve v odnosih, še posebej družinskih. Bolj bomo občutljivi na kritiko.

Na težave in dogodke bomo gledali preveč resno in pesimistično. Zatekali se bomo v samoto in izolacijo. Polna Luna bo tvorila aspekte s Saturnom, zaradi česar bomo čutili, da se je energija upočasnila, to pa bo prineslo zamude in prepreke, ki nas bodo močno frustrirale. Ne obupajte, ne izgubite volje, osredotočite se na eno stvar na enkrat in ostanite dejavni.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Oživite svoje naravne kodre
Moda&Lepota
Oživite svoje naravne kodre
naslednji članek
Indira Ekić že nazaj pri lepotnemu kirurgu
Svet slavnih
Indira Ekić že nazaj pri lepotnemu kirurgu
#nasazenazenska
nasazenazenska