pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?

30. 7. 2018; 06.30
Avtor: K.M.
horoskop

foto: Profimedia

Kakšen je horoskop za prvi dan v tokratnem tednu?

OVEN - Danes se ne boste obremenjevali z drugimi in kako jim ustreči, da bodo zadovoljni, ampak boste naredili po svoje, ne da bi karkoli obžalovali. Večer vam prinaša nove razsežnosti.
BIK - Ves dan se boste ukvarjali sami s sabo in z napredkom, ki ga še niste na pravi način občutili. Dobro bi bilo, da se pred spremembami vprašate, kaj vam sploh prinašajo.
DVOJČKA - Sami boste morali najti način, da bi si povrnili voljo in optimizem. Možnosti se postopoma, a vztrajno odpirajo, zato se nehajte smiliti sami sebi in zavihajte rokave.
RAK - Ne odlašajte glede zadev, ki so vendarle nujne, tudi kar se tiče rekreacije. Govorili boste, vendar očitno v prazno, saj nimate sogovornikov, ki bi vam pozorneje prisluhnili.
LEV - V današnjem dnevu boste skušali hiteti počasi. Na malenkosti se tokrat ne boste ozirali, saj vam bodo ves čas ukradle pomembne zadeve, ki se jim boste težko izognili.
DEVICA - Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vedno, ko ste nezadovoljni. Razmišljate, toda nikakor se ne morete odločiti, morda tudi zato, ker idealne rešitve enostavno ni.


TEHTNICA - Lepo vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem, ne po sili razmer. Nasploh se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato ne dvomite v uspeh.
ŠKORPIJON - Veliko časa boste namenili razmišljanju. Pri sebi tako pridete do zanimivih ugotovitev. Pričakovati je, da bo današnji dan v znamenju drugačnosti in radikalnosti.
STRELEC - Pri financah porabite vse zase, medtem ko ne naredite kaj dosti za dobrobit svoje družine in prijateljev. Danes ste lahko koristni in razveselite druge z denarno nagrado.
KOZOROG - Prebuja se vaša ambicioznost, hkrati lahko računate na vpliv srečnih zvezd. Ljubezenska priložnost bo neverjetna, še zanimivejši bo odziv. Bodite pozitivno naravnani, vse bo še dobro.
VODNAR - Nekdo bo bral vaše misli kot odprto knjigo. Današnji razplet vam bo všeč, saj boste začutili naklonjenost. Glede potovanja pa ostanite previdni, posebno če ste v zadnjih časih imeli preveč stroškov.
RIBI - V kratkem vas čaka nekaj neprijetnega, zato boste bolj razdražljivi. Vezani se boste prepirali s partnerjem zaradi malenkosti. Samski delujete nedostopno.

prejšnji članek
Oliver: Razkrili, kaj se je v resnici dogajalo ...
Svet slavnih
Oliver: Razkrili, kaj se je v resnici dogajalo ...
naslednji članek
Praznuje že 75. rojstni dan
Svet slavnih
Praznuje že 75. rojstni dan