stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oliver: Razkrili, kaj se je v resnici dogajalo ...

30. 7. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
bolnisnica

simbolična fotografija foto: Profimedia

Med ljudi se je zasidralo upanje, da bo z Oliverjem še vse dobro, da se bo morski volk izvil iz objema krute bolezni. Resnico je namreč družina skrivala pred očmi javnosti. Žal je upanje ugasnilo že pred časom, zadnji mesec je bil še posebej žalosten in težak …

Legendarni glasbenik Oliver Dragojević se je poslovil na zgodnje nedeljsko jutro. Medtem ko se je njegova smrt dotaknila premnogih src, pa je bolečina kakopak najhuje zarezala med njegove najbližje, domače. Morski volk je za seboj pustil užaloščeno soprogo Vesno, sina Dina ter dvojčka Damira in Davora.

Dino je zbral moči in za hrvaški spletni medij na kratko spregovoril o minulem obdobju, ki so ga doslej skrivali pred očmi javnosti. Pojasnil je, da je bil oče zadnji mesec v bolnišnici, kjer so ga nenehno spremljali in mu stali ob strani.

Te besede je Dragojeviću namenila Helena Blagne

Poslovila se je legenda ... foto: Mediaspeed

''Težko je. Poskusili smo narediti popolnoma vse. Njegovo zdravljenje je vodil profesor Vrdoljak, on je najboljši v Evropi, pa vendar, bolezen je bila močnejša. Zahvaljujemo se vsem v bolnici. Ti ljudje opravljajo težko delo,'' je za 24sata pojasnil Dino, ki je z drhtečim glasom povedal, da očetovo slovo k sreči ni potekalo v agoniji. ''Navkljub prizadevanju, da bi ga rešili, je bilo vse slabše, na koncu je samo zaspal. Ni bil v bolečinah, ne v agoniji, niti se ni mučil,'' je še v pogovoru povedal Oliverjev 42-letni sin in zaključil, da se bo žalni sprevod odvil tam, kjer si je oče želel, v njegovi ljubi Vela Luki.

prejšnji članek
Zmagovalki šova uspelo doseči največji letošnji cilj
Svet slavnih
Zmagovalki šova uspelo doseči največji letošnji cilj
naslednji članek
Kaj vam napoveduje današnji horoskop?
Horoskop
Kaj vam napoveduje današnji horoskop?
#nasazenazenska
nasazenazenska