zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi ta mladi zvezdnik se je zaročil!

29. 7. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
Nick Jonas and Priyanka Chopra

foto: Promocijski material

Zaročenka je kar 10 let starejša!

očitno se v svetu Hollywooda vse vrti po neki zelo hitri časovnici. Po zaroki pevke Ariane Grande in komika Peta Davidsona ter zaroki pevca Justina Bieberja in manekenke Hailey Baldwin, je zdaj v javnost prišla zaroka še enega slavnega parčka. 

Pretekli teden naj bi namreč Nick Jonas v Londonu za roko zaprosil svoje dekle, igralko Priyanko Chopra, ta pa je seveda privolila. "Prijatelji in družina ga še nikoli niso videli takšnega, res so navdušeni zanj. Zagotovo je zelo resen," je vir povedal ameriškim medijem. 

Nicka in Priyanko sicer povezujejo že dobro leto dni, govorice o razmerju pa so postale še bolj glasne v zadnjih mesecih, ko sta se v javnosti skoraj vsak dan pojavila skupaj. Med zvezdnikoma je sicer 10 let razlike, a tega očitno ne občutita. 

Novica je v javnost prišla le nekaj dni po tem, ko je bila v bolnico zaradi predozoranja s prepovedanimi substancami sprejeta Demi Lovato, ki je bila dolga leta Nickova najboljša prijatelja. Odnosi med njima pa so se v zadnjem obdobju ohladili, številni verjamejo, da ravno zaradi Demijinega načina življenja. 

prejšnji članek
Kako bo dopust preživela Anja Markovič?
Svet slavnih
Kako bo dopust preživela Anja Markovič?
naslednji članek
Sofia Vergara: Prsi so mi pomagale do slave
Svet slavnih
Sofia Vergara: Prsi so mi pomagale do slave