sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Boste sledili svoji ambicijam?

23. 8. 2018; 06.30
Avtor: W.Y.
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kaj vam napoveduje današnji horoskop?

OVEN - V današnjem dnevu boste uživali v pozornosti in soju žarometov. Zdaj veste, da tudi vaš glas šteje. Okoli vas se bo trlo potencialnih kandidatov. Večer vam bo naklonjen.

BIK - Modro bo, da boste razmislili o poslovnih potezah. Označevala vas bo čarobna energija in prinesla ugodnosti tako v poslovnem, kot zasebnem življenje.

DVOJČKA - Vneto boste zagovarjali svoje mnenje. In tako je tudi pravilno. Pred vami bo obdobje transformacije, kar pomeni, da se bo staro zaključilo in odprlo tisto, kar bo novo.

RAK - Preveč ste bili razsipni, kar je sedaj prišlo do izraza. Upravičeno boste razočarani, ker se bodo vaši prijatelji lahko zabavali, medtem ko bo vaša denarnica bolj ali manj prazna.

LEV - Dokazovali se boste z izjemno delavno vnemo in predanostjo, kar bo dajalo vtis, da imate pred sabo še visoke cilje, proti katerim se vam zelo mudi. Hitro boste pritegnili pozornost.

DEVICA - V službi lahko zaslužite veliko denarja, le svojim ciljem sledite. Garali boste, kajti uspeh ne pride čez noč. Na karierni poti ste doživeli veliko vzponov in padcev.

TEHTNICA - Sledili boste svojim osebnim ambicijam. Zadev ne bo moč pometati pod preprogo. Svojih zastavljenih nalog se boste lotili na poseben, drugačen način.

ŠKORPIJON - Pri poklicnem vzponu vam lahko pomagajo le izkušnje, znanje, drznost in dodatno izobraževanje. Imeli boste veliko energije, ne boste je pa znali pravilno usmeriti.

STRELEC - Naporno bo, tudi zato, ker se z nečim ne morete ukvarjati tako, kot ste bili vajeni. Po navadi se radi navezujete na ene in iste postopke, zdaj pa morate nemudoma spremeniti smer.

KOZOROG - Porazom se lahko v današnjem dnevu izognete, če boste držali vse adute v rokah. Storite zase nekaj pozitivnega ali koristnega. Pojejte veliko sadja in zelenjave.

VODNAR - Še vedno lahko najdete rešitev, čeprav bo tokrat šlo za tisto rezervno, sicer nič manj koristno in dobro. V ljubezni lahko imate glavno besedo, le bodite iskreni in vsekakor pogumnejši.

RIBI - V pozitivnem smislu bo danes izstopala vaša notranjost. Pravilno bo, da se boste pogovorili o svojih občutkih, kar sicer ne bo najbolj enostavno, vendar je kljub temu priporočljivo.

prejšnji članek
Alenka Košir objavila seksi fotografijo
Svet slavnih
Alenka Košir objavila seksi fotografijo
naslednji članek
Slovenskemu športniku pri temu opravilu pomaga žena
Svet slavnih
Slovenskemu športniku pri temu opravilu pomaga žena
#nasazenazenska
nasazenazenska