Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Prenehajte čakati, gremo v akcijo!

27. 9. 2018; 06.30
Avtor: W. Y.
horoskop, astrologija (4)

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN-Če le lahko, stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti. Rezultat, ki se vam obeta, bo nadvse zadovoljiv. Na čustvenem področju lahko pričakujete nekaj sprememb.

BIK-Nekaj se ne bo odvilo kot ste pričakovali. S tem boste dobili modrost in tudi nove izkušnje. Vaši finančni prilivi in odlivi bodo primerno izenačeni, tako da boste lahko zadovoljni.

DVOJČKA-Odločili se boste, da skrbi, ki vas tarejo na delu, vsaj danes zvečer ne boste prinesli s seboj domov. Lepo boste zastavili, a morda vas bodo prevelika pričakovanja odnesla predaleč.

RAK-Sprejmite nove priložnosti, ki se vam ponujajo. Tako se boste počutili dobro, sproščeno in v pravi delovni vnemi. Dan se bo končal veliko bolje kot začel.

LEV-Vaše misli so neurejene, nenehno premišljujete ter vsakih nekaj minut spreminjate mnenje in načrte. To je za vas dokaj značilno, toda vsekakor se poskusite zbrati, posebno z vašimi bližnjimi.

DEVICA-Zjutraj vas bo pograbil nemir, ki vam ne bo dal obstanka. Mislili boste, da lahko sami poskrbite za vse, a se boste motili. Namesto da bi svojo energijo usmerjali v konkretno delo, bodo vaše misli povsod drugod.

TEHTNICA-Danes boste uživali v pravljici, čeprav boste slutili, da ni vse tako preprosto kot se zdi. Nekaj časa še lahko brez posebnih posledic uživate, slej ko prej pa se bo treba soočiti z realnostjo.

ŠKORPIJON-V karieri poskrbite za svoje interese. Vsaj okoli poldneva se osredotočite na nekaj, kar se bo reševalo v krajšem času. Doma nimate miru, odpravite se na rekreacijo.

STRELEC-Nekdo vas bo narobe razumel. A ne skrbite, ko boste razložili, kaj se je zgodilo, se vam bodo zaradi razumevanja opravičili. Tako bo večer minil v krogu prijateljev.

KOZOROG-Lepo je, ko gre vse tako, kot ste si zamislili, a je vedno bolj zanimivo, ko se vam zgodi kaj nepredvidljivega. Pripravljeni boste na akcijo, polni adrenalina, ki ga bo treba nekako sprostiti.

VODNAR-Novih izzivov se boste razveselili, saj vas bodo dodatno motivirali. Popolnoma boste zaupali v lastne sposobnosti in pokazali svojo tekmovalno naravo, ki jo sicer tako skrbno skrivate.

RIBI- Danes boste hitreje dosegli tisto, kar se prej ni moglo premakniti z mrtve točke. Spoznali boste, da ne morete samo čakati, ampak morate kdaj zaplavati tudi proti toku.



prejšnji članek
Bar: Vzrok za pretep spolna zloraba deklic
Svet slavnih
Bar: Vzrok za pretep spolna zloraba deklic
naslednji članek
Močno postarana Meghan Markle
Svet slavnih
Močno postarana Meghan Markle