Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bar: Vzrok za pretep spolna zloraba deklic

27. 9. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
jasmina in lara

Jasmina in Lara foto: Planet TV

Ozadje pretepa v Baru ni tako nedolžno, kot se nemara zdi. Za incident je kriva Larina izjava, da sta si Jasmina in njena sestra v otroštvu zaslužili spolno zlorabo. Jasmini se je ob teh besedah zameglilo pred očmi …

Družina barovke Jasmine ne more več tiho spremljati, kako se odvija zgodba o incidentu, tekom katerega so zapele tudi pesti. Da bi razjasnila vzrok za nastalo situacijo, se je tako Jasminina sestra odločila, da pojasni ozadje, saj je slednje takšne narave, da se ga preprosto ne sme pomesti pod preprogo.

S čim je torej Lara tako močno razjezila Jasmino, da je slednja povsem izgubila razsodnost in nanjo dvignila pesti? Kot rjavolaska pojasnjuje v izjavi za javnost, je Lara med prepirom posegla v temo, ki je močno zaznamovala Jasminino družino. S sestro sta bili namreč v otroštvu spolno zlorabljeni, pri čemer je slednja utrpela hude travme in posledice, ki so jo spremljale tudi v odraslo dobo. A kot kaže, se grenka zgodba Lare ni dotaknila, še več, perečo temo je vključila v prepir, ki se je med barovci odvijal zaradi izginulih predmetov.

Pretep foto: Planet TV

''Ko pa je izjavila, da sva si jaz in Jasmina ZASLUŽILI, da sva bili spolno zlorabljeni, pa je Jasmini posledično počil film in tako je prišlo do fizičnega obračuna z Laro. Če bi ta izjava letela samo na Jasmino, ona mogoče ne bi tako odreagirala. Ker pa je Lara v to vmešala tudi mene, ki sem preživela neprimerljivo hujšo obliko zlorabe s trajnimi posledicami, je logično da je Jasmina doživela ‘blackout’ in reagirala tako kot je!'' je v izjavi za javnost zapisala Jasminina sestra, ki se sprašuje, kakšen človek moraš biti, da rečeš, da si otrok zasluži biti zlorabljen.

''Jaz sem danes kljub vsemu izredno ponosna na svojo sestro! Dokazala je, da je oseba s trdnim karakterjem, ki stoji za svojimi prepričanji in ima pravilno zastavljene prioritete - svoje bližnje brani do konca, tudi če zaradi tega na koncu sama nasrka! Kolikor sva si sicer različni v karakterju in načinu življenja, na koncu še vedno drživa skupaj ne glede na vse!! Zame je zmagovalka!!'' je še ob koncu zapisala mlada ženska, ki sicer deluje na področju ozaveščanja javnosti o problematiki spolnih zlorab, pri čemer žrtvam pomaga pri okrevanju ter poti na svetlobo.

NOVO! Morda vas zanima še:

Norost v Baru: Pljuvanje, razbijanje, metanje stolov

Jasmina podala uradno izjavo

Pretep se je končal v bolnišnici!

prejšnji članek
Aneta poskrbela za velik preobrat
Svet slavnih
Aneta poskrbela za velik preobrat
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prenehajte čakati, gremo v akcijo!
Horoskop
Dnevni horoskop: Prenehajte čakati, gremo v akcijo!
#nasazenazenska
nasazenazenska