nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekaterim bo ponagajalo zdravje ...

28. 9. 2018; 06.30
Avtor: W. Y.
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Jutro bo obarvano z negativnimi opazkami sodelavcev. Današnji dan pa vseeno prinaša nekaj sprostitve, a boste vseeno zelo obremenjeni. Osredotočite se le nase!

BIK-Tako v službi kot doma ne ogrožajte dobrih odnosov, ne odločajte se prehitro in le na podlagi občutka. Luna vam popoldne povzroča še nekaj preglavic z zdravjem in odpornostjo.

DVOJČKA-Dan boste začeli s temačnimi mislimi, ki pa se bodo sproti razblinjale, če jim boste to dopustili. Ne vztrajajte pri pesimizmu in postrezite z večerjo. Ne pretiravajte s hrano, ampak z ljubeznijo.

RAK-Neki načrti se ne bodo mogli uresničiti, zato boste zelo razočarani. A prav zaradi tega boste imeli še večjo željo po uspehu. Bodite ustvarjalni.

LEV-Nekoliko manj samozavestni boste, obenem pričakujete, da drugi popustijo tudi glede stvari, kjer bi morali pokazati več zrelosti. Ostanite zbrani, ne dovolite, da bi vas iztirila vsaka malenkost.

DEVICA-Imate dober načrt, napočil je trenutek, da ga tudi predstavite in da se borite za svoje brez zadržkov. Družabnost se vam vsekakor obrestuje. Razumeli se boste z osebo, ki vam lahko odpre nova obzorja.

TEHTNICA-Vezani ne boste niti pomislili, da je z vašim odnosom kaj narobe. Medtem, ko se vam partner izmika in išče izgovore, se vi zavajate kar sami.

ŠKORPIJON-Delo bo tisto, ki vam bo vlivalo samozavest. Življenje vas bo naučilo, da se boste morali postaviti zase in narediti stvari tako kot boste občutili.

STRELEC-V današnjem popoldnevu bo neka oseba dodobra razburkala čustva in to dogajanje vam bo še lep čas ostalo v spominu. Pozabili ste že, kako lepo je biti zaljubljen!

KOZOROG-Nekaj boste povedali brez predolgega razmišljanja in kmalu ugotovili, da niste zgrešili. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari, tudi z denarjem. V ljubezni je čas za akcijo.

VODNAR-Možno je, da boste prejeli nove vire za denar ali posel. Zato boste z lahkoto izvršili vse obveznosti, ob tem pa boste polni novega ustvarjalnega nemira.

RIBI-Danes boste naleteli na ovire, ki jih niste predvideli. To vas bo neprijetno presenetilo in ohromilo. Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti.



prejšnji članek
Ozadje žalovanja na kmetiji
Resničnostni šovi
Ozadje žalovanja na kmetiji
naslednji članek
Človek lahko zaradi hude travme tudi umre
Zdravje
Človek lahko zaradi hude travme tudi umre
#obraziavenija
obraziavenija