Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Previdnost ne bo odveč ...

25. 11. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Danes boste premagali same sebe in naredili korak naprej. Zaupanje je bistven ključ do umirjenosti. Ne toliko v druge ljudi, bolj pomembno bo zaupati vase.

BIK

Komunikacija vam bo predstavljala pot do osebne preobrazbe. Sprejeli boste pomoč planetov, ki vam dajejo posebno energijo pri pridobivanju informacij, ki so vam uganka.

DVOJČKA

Večinoma umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar boste vse počeli z več miru in bolj poglobljeno.

RAK

Naklonjena vam bo luna, ki lahko prinese dobre iztočnice v pogledu ljubezni in na splošno srečo. Nekoliko težje bo v primeru, da ne bo vse tako kot si želite.

LEV

Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi, zato čim prej prenehajte s takšnim obnašanjem.

DEVICA

Kocka sreče se vam bo danes zavrtela v pravo smer. Povečala se bo želja po preobrazbi. Vaša naloga bo, da se boste sprostili in da uvidite lepoto življenja.

TEHTNICA

Tehtnice boste ujete v vsakodnevne obremenitve, kljub prostemu dnevu, si ne boste znali vzeti časa zase. Utrujeni si boste želele počitka, toda življenje bo prinašalo nove obremenitve.

ŠKORPIJON

Zgodili se bodo premiki, kar pomeni, da boste nekoliko bolj občutljivi. Raziskovali boste vse tiste dejavnosti, ki so vezane na umetnost in znanja iz sveta duhovnosti.

STRELEC

Vsako iskanje povezanosti z duhovnim bo prinašalo zadovoljstvo. Morda vam odziv nekoga, ki ste ga spoznali pred kratkim, na začetku ne bo povsem jasen, sicer pa se bosta kar hitro uskladila.

KOZOROG

Današnji dan lahko spodbuja čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi ustvarjalnost. Romantike in strasti bo nekaj manj.

VODNAR

Spremljala vas bo simpatična energija, ki vam bo prišla zelo prav v odnosih. Dan bo v znamenju odkrivanja novih možnosti in nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč.

RIBI

Negotovi ste, kar se zrcali tudi na ljubezenskem področju, saj prave priložnosti preprosto ne prepoznate. Pot bo sprva težka in dolga, toda na koncu boste ugotovili, da imate več priložnosti.

prejšnji članek
Usodna ženska Denisa Toplaka
Svet slavnih
Usodna ženska Denisa Toplaka
naslednji članek
Konec ljubezni za zvezdnico Igre prestolov
Svet slavnih
Konec ljubezni za zvezdnico Igre prestolov