nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Čustveno ste preveč vpleteni

27. 11. 2018; 06.15
Avtor: HOROSKOP
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Občutljivi boste in zato še vedno oklevate glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz več mogočih zornih kotov in nikar ne komplicirajte.

BIK

Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker si tega do sedaj niste dovolj iskreno želeli. Če ste v zvezi, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite o nadaljevanju.

DVOJČKA

Vesel in strasten čas, ki je pred vami izkoristite tudi za gibanje na prostem in druženja. Večja bo verjetnost intelektualnih uspehov, kar vas bo navdušilo in okrepilo.

RAK

Obetajo se vam nova vznemirljiva srečanja in predvsem to, da boste tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih veliko bolj sproščeni in samozavestni, kar vas vodi naprej.

LEV

Ugodna kombinacija planetov, je sicer še vedno na vaši strani, toda tisto, kar se je začelo obetavno, se sedaj ustavlja, kar vas vznemirja. Nikakor se nočete prilagoditi na nove okoliščine.

DEVICA

Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Lahko se vam obrestuje naložba, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo vse skupaj zaključilo.

TEHTNICA

Pazite v odnosu z nasprotnim spolom, sicer boste zlahka naredili novo napako, ki jo boste že kmalu obžalovali. Popazite tudi glede prehrane in v prometu, saj boste nemirni.

ŠKORPIJON

V ljubezni se morate počasi odločiti. Nekdo vam je podoben in dovolj bo le nekaj korakov in dobre volje, da bo slika veliko bolj jasna. Vsekakor si vzemite dovolj časa.

STRELEC

Nekomu ste preveč obljubili, zdaj vam preostane le, da obljubo izpolnite. Končno boste storili nenavaden ljubezenski korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje.

KOZOROG

Na tuje občutke glejte čim bolj racionalno in se z njimi ne ukvarjajte. Ne dovolite, da bi vaša čustva še naprej nihala, kot se je to dogajalo do sedaj, raje zbistrite svoje misli.

VODNAR

Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte.

RIBI

Prikupni boste in s svojo očarljivostjo se boste dotikali ljudi v svoji bližini. Vaša hrepenenja po ljubezni tokrat ne bodo takoj uslišana. Raje nekoliko oživite ljubezenski odnos.

prejšnji članek
Boleča izdaja zaveznikov poskrbela za šok
Resničnostni šovi
Boleča izdaja zaveznikov poskrbela za šok
naslednji članek
Se bo Nika Zorjan preizkusila v igralskih vodah?
Svet slavnih
Se bo Nika Zorjan preizkusila v igralskih vodah?