mrtvašnica, krsta
Svet24.si

Zakonca se z adrenalinskih počitnic vračata v krsti

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Potrebno bo razčleniti neko težavo

31. 1. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Čaka vas veliko zanimivega. Nekaj boste opravljali brez razmišljanja, tokrat vas bo zanimal le pozitiven izid. Vsaj okoli poldneva najdite več časa tudi za sproščen pogovor.

BIK

Pri odgovorih na neprijetna vprašanja bodite kratki in jedernati. Bolj ko boste odgovarjali na dolgo in široko, večja bo verjetnost, da se boste zagovorili ali zmotili.

DVOJČKA

Potrebno bo razčleniti neko težavo, če se boste želeli zares nekam odpraviti. Ne skušajte se ji izogniti, saj to ne bo mogoče. Prej ko jo boste rešili, bolje bo za vas.

RAK

Ne prehitevajte dogodkov in pustite sodelavcu, naj najprej predstavi svojo taktiko. Če vam tudi potem ne bo všeč, mu to brez občutka slabe vesti tudi povejte.

LEV

Še vedno razmišljate o nesporazumih v službi, vendar bi bilo dobro preusmeriti misli, saj z analiziranjem žal ne boste ničesar dosegli. Raje se podajte v raziskovanje.

DEVICA

Naključni dogodek vam bo v današnjem dnevu vendarle odprl oči. Takoj boste ugotovili, kaj ste doslej zamudili, a časa za popravni izpit bo še vseeno dovolj.

TEHTNICA

Izbijte si iz glave, da boste vse skupaj, kar vas čaka opravili v trenutku. Predolgo ste odlašali z različnimi obveznostmi, da bi vam to zares uspelo.

ŠKORPIJON

Na krilih domišljije se boste že dopoldne podali v tvegano zadevo. Kmalu boste ugotovili, da ste naredili napako. Z investicijami še nekoliko počakajte.

STRELEC

Številne obveznosti vas bodo pokopale pod seboj, če si ne boste pametno organizirali časa. Poskusite saj ne bo težko, le taktični boste morali biti.

KOZOROG

Čustveni svet bo poskrbel za realno konkretnost, steber, na katerega se boste lahko oprli pa bo partnerjeva prijazna gesta. Vprašanje je le, koliko si boste tega želeli.

VODNAR

Naloga, ki vas čaka, zahteva več odgovornosti. Če mislite, da ji ne boste kos, raje odnehajte že pred začetkom in jo prepustite tistim, ki jo resnično obvladajo.

RIBI

Določeni premiki bodo resnično nujni, le da vam za zdaj še ni jasno, kako jih boste sploh dosegli. Brez skrbi vse se bo začelo razvijati pozitivno in realno.

prejšnji članek
Na snemanju ujeli sključeno in bolno Ano Praznik
Svet slavnih
Na snemanju ujeli sključeno in bolno Ano Praznik
naslednji članek
Zaradi sebičnosti je pozno postala mama
Svet slavnih
Zaradi sebičnosti je pozno postala mama
#obraziavenija
obraziavenija