zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekoga boste razjezili

5. 2. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Prejeli boste neugodno informacijo, ki pa naj vam ne pokvari vaših čudovitih občutkov. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali.

BIK

Preverite, ali je pravi trenutek, da razlagate prijateljem in znancem o svojih načrtih. Morda so še vedno prepričani o svojem in vam ne bodo dali ustrezne podpore.

DVOJČKA

Storite nekaj novih ljubezenskih korakov, ki vas bodo dvignili in dopolnili, še posebej tiste, ki ste zelo osamljeni. V nasprotnem vam bo žal, ker imate veliko energije.

RAK

Nekdo, ki je za vas pomemben, vam je sicer vdan, vendar bodite kljub temu nekoliko bolj previdni. Obeta se vam zanimivo prijateljstvo, morda tudi druženje, ki lahko preraste v kaj več.

LEV

Danes boste močno osredotočeni na nekaj zanimivega in nenavadnega. Od vašega mnenja bo namreč veliko odvisno, zato poskusite odgovoriti bolj diplomatsko.

DEVICA

Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje poslovne načrte, kar ne pomeni, da vanje niste prepričani. Tokrat boste premislili, komu boste zaupali, saj ste nesigurni vase.

TEHTNICA

Ne ocenjujte nekoga le na podlagi prvega vtisa, saj se lahko tudi vi zmotite. Stvari so drugačne, kot jih vidite trenutno in obstaja še veliko podrobnosti, ki vas bodo presenetile.

ŠKORPIJON

Delo je vaša šibka točka, še posebej, če ste se odločili, da boste uživali. Kljub temu se vse lahko reši, morda s pomočjo nekoga, ki razume vaš pogled na svet in se vrača v vaše življenje.

STRELEC

Vzemite si nekaj več časa zase in preprosto uživajte v življenju. Ne boste preveč navdušeni nad tem, kar se dogaja v službi, toda ničesar ne morete spremeniti.

KOZOROG

Naredite kakšen novi korak, posebno v ljubezenskih odnosih, ki nimajo prave oblike. Ne bo vam žal, saj boste končno začutili prave energije in dober občutek.

VODNAR

Držite se znanega okolja, saj boste nekoliko zmedeni. V službi boste najbolj učinkoviti in tudi počutili se boste zadovoljno, saj se bo skoraj vse odvijalo v vaši smeri.

RIBI

Za vse potrebujete veliko časa, da se resnično zberete, kar bo nekoga razjezilo. Zmanjšajte pričakovanja, le tako se vam bo posrečilo doseči svoj težko pričakovani cilj.

prejšnji članek
Znane kmetice v šov Ljubezen po domače?
Resničnostni šovi
Znane kmetice v šov Ljubezen po domače?
naslednji članek
The Backstreet Boys na vrhu
Svet slavnih
The Backstreet Boys na vrhu