pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Veliko se boste ukvarjali sami s sabo

19. 3. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes vam lahko s poglabljanjem vase uspe ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira in ostanite močni.

BIK

V današnjem dnevu boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite.

DVOJČKA

Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo umetniško plat. V kratkem jo boste tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar zna biti manjši problem.

RAK

Vsak neuspeh vas še toliko bolj prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti. Ljubljena oseba za vas vedno stori še nekoliko več, kot je treba.

LEV

V današnjem dnevu uporabite svoje sposobnosti pri vašem delu in tudi na partnerja ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ne vrača čustev v enaki meri.

DEVICA

Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj vam določene zadeve niso najbolj všeč. Počasi bo potrebno narediti korenite spremembe in se postaviti zase.

TEHTNICA

Zaustavite se ter počasi in premišljeno začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vaše odločitve.

ŠKORPIJON

Današnji dan vam ne bo najbolj pisan na kožo. Lahko, da boste okorni, leni in nezainteresirani, česar okolica nekako ne bo znala razumeti in sprejeti.

STRELEC

Na poslovnem področju bo danes malce napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za delo.

KOZOROG

Nekoliko boste neodločni in bolj občutljivi. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami.

VODNAR

Ko se boste srečali z znancem, uporabite moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. Pri delu lahko pričakujete izboljšanje.

RIBI

Begali vas bosta strast in neprilagodljivost. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vašo dušo in se zadovoljno spočili v družbi simpatične osebe.

prejšnji članek
Pevka ManuElla nam je ekskluzivno zaupala …
Svet slavnih
Pevka ManuElla nam je ekskluzivno zaupala …
naslednji članek
Bond ne sme biti ženska!
Svet slavnih
Bond ne sme biti ženska!
#obraziavenija
obraziavenija