pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekaj skrivnostnega bo v zraku

9. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

S partnerjem se bosta oprijela situacije, ki pa vaju ne bo samo rešila, ampak tudi popeljala do želenega cilja, ki ste si ga zastavili v preteklem obdobju

BIK

Samski biki danes ne boste mogli dokazati svoje nedolžnosti, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Ne bo ravno najboljši.

DVOJČKA

Nikogar nočete prizadeti, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Vezani pripadniki razigranega zračnega znamenja pa poskusite kar maksimalno izkoristiti dan, ki je pred vami.

RAK

Temelje, ki jih postavljate v svoji karieri, zgradite čim trdneje. Do večera vam bo vse gladko teklo in čutili boste moč in samozavest, ki bo naraščala.

LEV

Nekaj skrivnostnega bo v zraku in samo vaša reakcija bo tista, ki bo pognala dogajanje v tek. Če se bodo določene stvari v vašem življenju zaključile, se ne obremenjujte.

DEVICA

Saturn vas upočasnjuje in vam govori, da počakajte, da pride sreča do vas, saj vas neumorno zasleduje. Stvari se premikajo na bolje in vsak dan ste bližje izpolnitvi želja. 

TEHTNICA

Tokrat boste k zadevi, ki je boste deležni, pristopili drugače, vsekakor pa bolj vztrajno in resno. Partner vas bo podprl, zato boste nanj zelo ponosni.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem jeFestival ezoterike, astrologije in numerologijepravi za vas!

ps foto: Petisvet.si

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice pa si lahko zagotovite naprodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni straniwww.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

ŠKORPIJON

Morda se vam bo zdelo, da na poti do sreče počasi napredujete. Dobro se je zavedati, da je ravno hitrost prevečkrat tista, ki vas od vašega cilja lahko oddaljuje.

STRELEC

Delo bo že počakalo, ljubezen pa lahko odhiti drugam in ostanete sami. Ne dovolite tega in uživajte življenje v polni meri, še posebej v večernih urah.

KOZOROG

Današnji dan bo najbolj srečen dan za vas v tem tednu, zato si planirajte kaj prijetnega in veselega. Na poslovnem področju se boste borili za svoje cilje in uspeh.

VODNAR

Čez dan se boste veliko ukvarjali s poslovnimi zadevami in financami. Dan vam prinaša novo srečanje, iz katerega se lahko morda razvije tudi kaj več.

RIBI

V današnjem dnevu se vama obeta romantičen večer, ki vas bo razvedrili. Poželenje vezanih bo zelo hitro prebujeno. Tudi poslovno in finančno boste uspešni.

prejšnji članek
Savina Atai umirala, obiskala jo je mati
Svet slavnih
Savina Atai umirala, obiskala jo je mati
naslednji članek
Bohem: Vse je enkrat prvič ...
Svet slavnih
Bohem: Vse je enkrat prvič ...