Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Savina Atai umirala, obiskala jo je mati

9. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Savina Atai

Savina foto: osebni arhiv

Na Kreti se je v minulih dneh odvijala prava kalvarija. Zaradi hude zastrupitve je življenje Savine Atai viselo na tanki nitki med življenjem in smrtjo. Resna situacija je na otok privedla Savinino mamo, s katero se nista videli dolgih devet let.

To, kar se je priljubljeni Savini Atai dogajalo v preteklih dnevih, je njenim najdražjim pošteno zamajalo tla pod nogami. Še več, na kritično situacijo se je odzvala tudi njena mati, ki je sedla na letalo in po devetih letih stopila pred svojo hčerko.

Na novo rojena

Kaj se je dogajalo s Savino, se sprašujete? Kot je pojasnila na družabnem omrežju, je utrpela hudo zastrupitev s plinom in virusom, ki ga je dobila od svojega posvojenega kužka. Njeno življenje je bilo ogroženo, v bolnišnici je bila več dni in kot pravi, se je na novo rodila.

Savina Atai in Giorgos. foto: mediaspeed.net

Čudežni preobrat: Obisk matere

»Ko si na postelji med življenjem in smrtjo, na tanki nitki - nimaš več moči, da bi se upiral ... ljubezni.« Ko je omenila ljubezen, je mislila na mamo, ki je s svojim prihodom stopila pregrade, ki jih je zgradila svetlolaska. »Zgodba odpade. Tudi moja se je stopila. Danes, ko sem prejela vse pripravljeno za New York, je bila ob meni, na Kreti, moja mamica. Prišla je že v bolnico. Pogrešala sem jo. 9 let se nisva videli. In zdaj. Sva se prvič videli,« je pojasnila Savina in v nadaljevanju dodala, da se je zgodil čudežni preobrat, po katerem je vse drugače. »To vse je večje od naju, na koncu ostane samo ljubezen.«

Ekspresno okrevanje

In kako se Savina počuti danes? Brez skrbi, svetlolaska je že na nogah. Pravzaprav še več kot to, saj je že odpotovala v New York na predstavtev svoje knjige.  "Po hudi zastrupitvi so mi zdravniki rekli, da še niso videli tako ekspresnega okrevanja, da sem kot 20-letni atlet," je olajšana, da se je vse dobro končalo, pojasnila Savina.

prejšnji članek
Tinkara Fortuna iz šova skočila v nov izziv
Resničnostni šovi
Tinkara Fortuna iz šova skočila v nov izziv
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nekaj skrivnostnega bo v zraku
Horoskop
Dnevni horoskop: Nekaj skrivnostnega bo v zraku