Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avra?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

Savina Atai umirala, obiskala jo je mati
| V.M.

Savina Atai umirala, obiskala jo je mati

Savina, osebni arhiv

Na Kreti se je v minulih dneh odvijala prava kalvarija. Zaradi hude zastrupitve je življenje Savine Atai viselo na tanki nitki med življenjem in smrtjo. Resna situacija je na otok privedla Savinino mamo, s katero se nista videli dolgih devet let.

To, kar se je priljubljeni Savini Atai dogajalo v preteklih dnevih, je njenim najdražjim pošteno zamajalo tla pod nogami. Še več, na kritično situacijo se je odzvala tudi njena mati, ki je sedla na letalo in po devetih letih stopila pred svojo hčerko.

Na novo rojena

Kaj se je dogajalo s Savino, se sprašujete? Kot je pojasnila na družabnem omrežju, je utrpela hudo zastrupitev s plinom in virusom, ki ga je dobila od svojega posvojenega kužka. Njeno življenje je bilo ogroženo, v bolnišnici je bila več dni in kot pravi, se je na novo rodila.

Foto: mediaspeed.net - Savina Atai in Giorgos.

Čudežni preobrat: Obisk matere

»Ko si na postelji med življenjem in smrtjo, na tanki nitki - nimaš več moči, da bi se upiral ... ljubezni.« Ko je omenila ljubezen, je mislila na mamo, ki je s svojim prihodom stopila pregrade, ki jih je zgradila svetlolaska. »Zgodba odpade. Tudi moja se je stopila. Danes, ko sem prejela vse pripravljeno za New York, je bila ob meni, na Kreti, moja mamica. Prišla je že v bolnico. Pogrešala sem jo. 9 let se nisva videli. In zdaj. Sva se prvič videli,« je pojasnila Savina in v nadaljevanju dodala, da se je zgodil čudežni preobrat, po katerem je vse drugače. »To vse je večje od naju, na koncu ostane samo ljubezen.«

Ekspresno okrevanje

In kako se Savina počuti danes? Brez skrbi, svetlolaska je že na nogah. Pravzaprav še več kot to, saj je že odpotovala v New York na predstavtev svoje knjige.  "Po hudi zastrupitvi so mi zdravniki rekli, da še niso videli tako ekspresnega okrevanja, da sem kot 20-letni atlet," je olajšana, da se je vse dobro končalo, pojasnila Savina.