Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovensko estradnico pretepli, ker se je upirala!

8. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
katarina benček

Katarina Benček foto: Instagram: Katarina Benček

Ker Katarina Benček ni pustila, da bi tatovi odnesli svoj plen, je skoraj ostala brez glave. V znak osveščanja je svojo zgodbo delila z javnostjo.

Potem ko zaprla svojo modno trgovino, saj se je znašla na robu izgorelosti, je Katarina Benček odprla povsem novo, sveže poglavje. Da bi nahranila duha in okusila bolj sproščeno življenje, je nekaj mesecev kasneje odpotovala v Azijo, natančneje na Bali kjer biva vse od konca leta 2018.  

Čeprav na rajskem otrok zelo živa, pa je bila tokrat deležna grenke izkušnje, ki bi se lahko končala precej drugače. Kot je pojasnila v Instagram zgodbi, na Baliju le ni vse tako čudovito. Med vožnjo z motorjem so jo namreč napadli tatovi, ki so se želeli polastiti njene torbice. Ker nepridipravom imetja ni želela predati brez boja, so se nanjo znesli s silo in jo udarili. Kot je pojasnila, je sicer torbico prejela nazaj, a bi si le lahko končalo drugače: »skoraj sem ostala brez glave,« je povedala Katarina, ki sedaj ve, kako pomembna so opozorila, da je potrebno pri vožnji z motorjem svoje imetje pospraviti pod sedež.

prejšnji članek
Hollywoodski zvezdnik navdušen nad Hrvaško
Svet slavnih
Hollywoodski zvezdnik navdušen nad Hrvaško
naslednji članek
Na kaj je alergična pevka Alya?
Svet slavnih
Na kaj je alergična pevka Alya?