pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Valter omagal zaradi odvzema svobode

8. 4. 2019; 11.00
Avtor: V.M.
valter

Valter foto: Planet TV

Bil je največji favorit tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki pa se je žal zlomil pod težo izolacije.

Konec tedna je šov The Biggest Loser Slovenija zapustil Valter. A ne kot del tedenskega izločanja, pač pa zaradi kršitev, ki jih ustvarjalci oddaje niso mogli spregledati. Valter je vse obtožbe sprejel in se olajšano odpravil v objem svojih domačih. Bivanje v šovu je bilo zanj namreč preveč stresno, saj je tako zelo pogrešal družino, da pogosto navkljub kameram ni zmogel zadržati solz.

»Moram ti povedati, da si bil naš favorit, doslej si hujšal najboljše od vseh. Od začetka šova pa do sedaj iz izgubil 15-odstotkov telesne teže. Upam, da se zavedaš, na kako dobro pot si stopil in kako dobro bi se tole lahko izteklo,« je Saška nagovorila Valterja pred diskvalifikacijo, ki je nastopila zaradi večkratnega kršenja pravil. Slednje je zajemalo navezovanje stikov z družino, pošiljanje pisem, slik in SMS-sporočil, jemanje posebnega diuretika, ki ga sicer jemljejo bolniki pred operacijami za pospešeno odvajanje vode, skrivanje hrane itd.

»V šov sem prišel shujšati in najti pravo pot. Mislim, da sem jo našel, zdaj pa me srce vleče k svojim otrokom. V tej hiši sem se naučil, da se bolj splača strpnost prej, kot potem. Naučil sem se, da se je potrebno zvečer odreči hrani in si naredil načrt za nadaljnjo vzdrževanje svoje teže,«je ob odhod dejal Valter in pripomnil, da lahko sicer kdo meni, da je zapravil svojo priložnost za osvojitev glavne nagrade, toda razmeti je potrebno, da ga je ta hiša preveč omejevala. Zaradi odvzema svobode se namreč ni dobro počutil.

prejšnji članek
Primož Vrhovec nima svoje sanjske vloge
Svet slavnih
Primož Vrhovec nima svoje sanjske vloge
naslednji članek
Znan slovenski parček se je zaročil v Dubaju!
Svet slavnih
Znan slovenski parček se je zaročil v Dubaju!