Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Ana Praznik res daleč najboljša voditeljica?

8. 4. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
ana praznik2

Ana Praznik foto: Ana Gregorič

Gledalci oddaje Delavna akcija so več kot navdušeni nad Ano Praznik. Da je daleč najboljša voditeljica, pravijo, ki z ekipo spreminja življenja in vrača vero v ljudi.

Medtem ko na temo številnih televizijskih oddaj spletni komentatorji neusmiljeno udrihajo z ostrim jezikom in imajo le redko povedati kaj vzpodbudnega, se odstira povsem drugo poglavje, ko se dotaknemo oddaje Delova akcija. Gledalci so namreč tako nad konceptom oddaje, kot voditeljico in ekipo izjemno navdušeni.

Da so mnogim lahko za vzgled, da gre za najboljšo oddajo in da si za vodenje ne bi mogli predstavljati boljše voditeljice, saj Ana opravlja svoje delo s takšno srčnostjo, pristno prijaznostjo in vedrino, da pošteno presega okvirje klasičnega vodenja razvedrilnih oddaj.

Ena izmed oboževalk je na družabnem omrežju srčni svetlolaski celo razkrila, kako daleč segajo dobra dela, ki jih teden za tednom nizajo z ekipo …

»Zelo sem vesela, ko vidim, da ste nekomu zares spremenili življenje, kajti urejen dom in lep dom, dejansko spremeni občutke v človeku in lahko pozdravi celo depresijo, saj ni več grdih spominov in slabih občutkov, ki so bili ujeti v stare stene ... Ponosni bodite na delo, ki ga opravljate in na svoj odnos do sočloveka,« pravi Bojana.

Ana Praznik

Ana Praznik foto: Ana Gregorič

prejšnji članek
Indira v živo še vedno okrogla?
Svet slavnih
Indira v živo še vedno okrogla?
naslednji članek
'Ljudje glasujejo za priljubljenost in ne za ples'
Resničnostni šovi
'Ljudje glasujejo za priljubljenost in ne za ples'