stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Komu finance nakazujejo pozitivno situacijo?

13. 4. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
zenska, denar

foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Samski  ovni se boste morali braniti pred nekaterimi očitki. Ne izkoriščajte svojih besed v svoje dobro.  Naučite se poslušati sogovornike in se prilagoditi.

BIK

Filozofija dela in konkretna vprašanja ne gredo ravno najbolje skupaj. Ker pa ste človek, ki se znajde tudi v najbolj nemogočih situacijah, boste našli pravo pot, da rešite uganko.

DVOJČKA

Partner vam bo z veseljem prisluhnil in tudi sam želel sodelovati pri novi zamisli. Samski dvojčki ste pred odločitvijo, ki prinaša nekaj več ljubezenskih dražljajev.

RAK

Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili vas sedaj spremlja v najhujši obliki. Razmislite, če bi si olajšali dušo in se opravičili.

LEV

Občutljivi se boste prebudili v nov dan in ta faza bo trajala do poznega večera. Iskanje vzroka za takšno stanje je na dlani. Stabilizirajte se in predvsem zaupajte.

DEVICA

Kar nekaj priložnosti je pred vami, da dokažete, da tokrat mislite povsem resno. Tako ali tako nimate kaj izgubiti. Priznajte sebi in partnerju, da ste pripravljeni začeti na novo.

TEHTNICA

Poslovno boste žareli in si pridobili dolgoročno delo, ki bo na finančnem področju izredno dobro vplivalo na vašo situacijo. Zahtevajte od drugih, da se držijo zastavljenih rokov.

ŠKORPIJON

Konec dneva si morate vzeti nekaj časa zase in poskrbeti za dodaten kisik. Odhod v gore je prava odločitev. Napolnite si baterije in se pripravite na obremenitve.

STRELEC

Vaše razmišljanje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi niso razumeli, kaj želite povedati. Danes bo drugače, saj bo stopnja razumevanja močno povečana.

KOZOROG

Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno situacijo. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

VODNAR

Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov, zvezde jih bodo še povečale. V popoldanskih urah bodite pozorni na finance, tako na delu kot doma, da vas spremembe ne bodo presenetile.

RIBI

Z nekom se ne morete dogovoriti tako kot nekoč. Pustite vsaki stvari, naj prespi, ne prepuščajte se čustvom. Vse ob pravem času, raje se osredotočite na urejanje financ.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Se Saška igra z Jakom?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Se Saška igra z Jakom?
naslednji članek
To je najbolj priljubljen čevelj letošnje pomladi
Moda&Lepota
To je najbolj priljubljen čevelj letošnje pomladi