Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Dovolite si biti pomembni samemu sebi

10. 4. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Vso svojo energijo boste danes usmerili v zadeve, ki so povezane z vašimi financami, pa do sedaj niste zbrali dovolj energije, da jih rešite. Bolj boste stabilni.

BIK

Dokončali boste pomemben posel ali podpisali posebno pomembno pogodbo. V današnjem dnevu boste vse bolj ambiciozni in zahtevni, tudi v ljubezni.

DVOJČKA

Obrnite se večkrat vase in dovolite si biti najbolj pomembni samemu sebi. Neka oseba vas bo še vedno obremenjevala s svojimi nasveti, le težko pa boste ravnali po svoji volji.

RAK

V sredini dneva boste občutili, da se vse dogaja tako, kot je potrebno za popolno zlitje energij. Denar bo pritekal in odtekal v ravnovesju, kar vam bo všeč.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo! foto: Promocijsko gradivo

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice v posebni ponudbi - eno kupite, eno pa vam podarijo - si lahko zagotovite na Eventimubencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

LEV

Veliko energije boste v drugi polovici dneva namenili globokemu razmišljanju. Vaše misli bodo obrodile sadove, saj se nakazuje zelo naglo spreminjanje na bolje.

DEVICA

Če vas je še kaj skrbelo zaradi preteklosti, pustite to za seboj, saj se bo vse uredilo. Tudi na ljubezenskem področju se vam kažejo pozitivne spremembe.

TEHTNICA

V zadnjem delu dneva boste vse sile usmerili v visokoleteče cilje, kar vam lahko postopoma prinese dobre rezultate.  Ljudje okoli vas vam bodo naklonjeni.

ŠKORPIJON

Veselili se boste srečanja, ki se vam obeta v popoldanskih urah. Oblecite kaj rdečega, da boste še bolj poudarili svojo strast in divjo energijo.

STRELEC

Ogenj, ki ga imate v sebi bo za nekaj časa ugasnil, saj se boste le s težavo soočali s trenutnimi situacijami na poslovnem področju, ki niso enostavne.

KOZOROG

Zanesli ste se na nekoga, ki vam je iz dneva v dan obljubljal. Ne bodite presenečeni, če zadeve ne bodo razrešene tako kot bi morale biti.

VODNAR

Nihanja, ki so za vas značilna, se počasi umikajo vstran. Postajate vedno bolj sigurni vase in v svoje cilje ter prepričanja, ki imajo tokrat dobro zasnovo.

RIBI

Samske ribe se boste tokrat zapletle z zanimivo osebo. Iz drobnih zaupljivosti bi se lahko rodila ljubezen, ki vas bo grela še veliko časa.

prejšnji članek
Po preobrazbi: Ko se je videla, je planila v smeh
Svet slavnih
Po preobrazbi: Ko se je videla, je planila v smeh
naslednji članek
Igralka je v šoli preživljala pekel
Svet slavnih
Igralka je v šoli preživljala pekel