nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Prihajajo avanture in hitre odločitve

29. 4. 2019; 01.00
Avtor: K.M.
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Zadnji aprilski dan bo obarvala konjunkcija med Luno in Neptunom, zato pričakujte povečane instinkte in nekaj zasanjanosti.

Kljub pestremu dogajanju in kresovanjem se boste najboljše počutili v stiku s svojimi mislimi in željami. Previdni bodite v prometu in pri škodljivih substancah, saj bo učinek povečan. Merkur in Venera v znamenju ovna bosta proste praznične dni popeljala v svet prijetnih doživetij in vaša želja bo, sproščeno se prepuščati prijetnim energijam. Prihajajo avanture in hitre odločitve, pogrešali pa boste več prilagajanja in globokih pogovorov. najboljše se boste v tem tednu počutili dvojčki, device in tehtnice, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, bika in rib.

OVEN
Na področju financ se boste dobro znašli v prvi polovici tedna. Če ste imeli v načrtu kakšne nerealne zaslužke, potem ste si cilje morda nekoliko previsoko postavili, kar vas lahko obremeni. Doživljali boste vzpone in padce, saj bo Plutonov vpliv močan in nekoliko obremenilen. Slab aspekt prinaša konec tedna tudi neverjetne izzive, zato ne hitite brezglavo, saj se vam lahko marsikaj ponesreči.

BIK
V prvih dneh tedna vas čaka veliko poslovnih težav, nenačrtovani stroški, težave z davki, zmanjšanje poslovnih stikov in projektov, vse te okoliščine vas bodo pripeljale do negativnega razmišljanja. Splošna napoved za osebno področje ni slaba, saj boste konec tedna preživeli relativno enostavno, seveda v odlični družbi.

DVOJČKA


V družinskem krogu bo precej dinamično. Obeta se nekaj nenadnih dogodkov ali sprememb, ki bodo močno vplivale na vaše življenje. Morda bo sprememba povezana z enim od svojcev ali pa boste morda vi začeli drugače sprejemati družino in se postavili v drugačen položaj. Izpostavljena bo predvsem povezanost s širšim krogom sorodnikov, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo, saj o svojih zadevah ne boste želeli razlagati.

RAK
Tekmovalnost je v tem tednu odveč, zato delujte razumno in ne nasedajte provokacijam, ki jih bo po vsej verjetnosti veliko. Ohranite dostojanstvo in spoštovanje drugih bo zagotovljeno. Na finančnem področju ne boste imeli večjih težav. Pri vlaganjih in podobnih poslih bo več pozornosti potrebne konec tedna, ko boste nagnjeni k nerealnim odločitvam.

LEV
Venera v znamenju ovna prinaša nekaj ovir na osebnem in čustvenem področju, saj boste hladni in zaprti vase. Reševal vas bo optimizem, ki vas bo usmeril v bolj pozitivno naravnanost in hkrati razmišljanje. Lažje boste funkcionirali z osebami moškega spola. Z ženskami lahko pristanete v konfliktu. Kljub temu se postavite zase in vztrajajte tudi čez praznike do konca.

DEVICA


Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite. Brez samozaupanja in dela na sebi boste v življenju težko našla srečo in zadovoljstvo. V vsakem primeru boste v tem tednu pripravljeni sprejeti in zaživeti bolj duhovno življenje in se zraven še kaj novega naučiti.

TEHTNICA
Na področju financ ne bo resnejših težav, povečali se bodo tako vaši prihodki kot tudi odhodki. Kljub temu boste uspešno krmarili, saj vaši stroški kljub prostim dnem ne bodo presegli prihodkov. Pazite le na informacije, ki bodo švigale mimo vas in jih bo potrebno ujeti in uporabiti pravi čas. V zadnjih dneh tedna boste polni veselja in optimizma.

ŠKORPIJON
Zagrenjenost, ki ste jo nosili s sabo se počasi začenja umikati in s tem prehajate v obdobje, ko boste začeli bolj ceniti to kar ste dosegli in to kar imate. Sonce v znamenju bika vas bo usmerilo to, da boste presenetili okolico s svojo začasno novo podobo. V vas se bo začelo prebujati tiho poželenje po bolj polnih, intenzivnih odnosih.

STRELEC


Čeprav se ne boste radi prilagajali, boste morali občasno skleniti kakšen kompromis in brzdati svoje apetite, predvsem na poslovnem področju. Še vedno lahko dobite vse, kar hočete, a se bo pot do tja zavlekla. Tik pred praznikom vas bo presenetila nepričakovana ovira, pri kateri bi se bilo dobro zanesti na nasvet kolegov. Če boste delovali na silo, bi se vam to lahko hitro maščevalo.

KOZOROG
Kar se financ tiče boste aktivni, veliko se bo dogajalo, kar vas bo prebudilo. Morda boste naravnost evforični zaradi nepričakovanega uspeha, hkrati pa boste tudi pod stresom, saj ne boste imeli konkretnih potrdil, oziroma papirjev v zvezi z vašim položajem v službi. Nakazuje se neiskrenost, nekdo bo želel, da se umaknete, zato bodite pozorni na vsako pripombo in čim bolj natančno opravljajte svoje delo.

VODNAR
V tem tednu imate kljub prostim dnem priložnost vztrajno graditi kariero in utrditi svoje mesto na poslovnem področju, ter vsaj deloma doseči minimalno, kar vam pripada. Morda se boste zaradi svojega ega še nekoliko lovili, toda prišle bodo priložnosti, da samozavestno nastopite v boljši vlogi, kljub temu, da bo še vedno prisotnih nekaj ovir, ki pa jih boste sedaj veliko lažje premagali.

RIBI


Poslovna napoved za teden ni najbolj optimistična, saj se vam obetajo mnoge neprijetnosti, ki so povezane s preteklostjo. Razlog bo v odnosih s tistimi, s katerimi že dlje časa poslovno ne najdete skupnega jezika. Nikakor se ne boste mogli izogniti prepirom, nesporazumom in težavam v medosebnih odnosih. Če boste uspeli premagati vse težave, potem se vam v prostih dneh obeta zadovoljstvo.

prejšnji članek
Tako se pravilno priravi kres
Zdravje
Tako se pravilno priravi kres
naslednji članek
V prodaji SAMO še ZADNJE, najbolj VROČE VSTOPNICE!
Svet slavnih
V prodaji SAMO še ZADNJE, najbolj VROČE VSTOPNICE!
#nasazenazenska
nasazenazenska