oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: izognili pa se boste tveganju in opravilom

6. 5. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
Retrogradni Merkur

Spoprijateljite se z retrogradnim Merkurjem in novi prijatelj vam bo korenito očistil življenje. foto: ps

V teden boste stopili s prehodom Merkurja v znamenje bika, zato prihaja povečana vztrajnost in dosleden delovni ritem, ki vas bo vodil k napredku.

Sonce v znamenju bika bo doprineslo realen pogled na situacije in sedaj se boste prenehali izgubljati v svojih iluzijah. Všeč vam bodo naloge, ki bodo od vas zahtevale marljivost, izognili pa se boste tveganju in opravilom, ki delujejo na prvi pogled enostavna. proti koncu tedna vas bo energija lune popeljala k dokončevanju zadev in bolj jasnim mislim. Venera v znamenju ovna bo varovala predvsem rojene v ognjenih znamenjih, saj bo potreba po strastnih podvigih močno povečana. Največ sreče boste imeli v tem tednu rojeni v znamenju ovna, device in strelca, nekaj smole pa pričakujte dvojčki, raki in tehtnice.

OVEN
Znebite se za nekaj časa svoje domišljije, ki vam le onemogoča, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite priložnost, saj se vam podobna še dolgo ne bo ponovila. Vaše sposobnosti za prepričevanj ljudi v nekaj se bodo konec tedna izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj polzele mimo vas.

BIK
V službi boste lahko pokazali kaj čutite in kaj si želite. Imeli boste priložnost ujeti dobro poslovno dogajanje. Veliko uspešnejši boste, če boste sami s sabo zadovoljni. Dobre novice na osebnem področju bodo kar deževale, kar bo dvignilo vaše razpoloženje. Imeli boste občutek, da nič ne more iti narobe, kar bo vsekakor ohranilo optimizem.

Bik foto: pixabay

DVOJČKA
Nekdo vas bo skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj vztrajate pri svojih mnenjih. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se s to osebo sploh še ukvarjate. Na odločitev ljubljene osebe ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj jasno. Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi spolzijo iz rok.

RAK
Pazite s financami, saj boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili v drugi polovici tedna, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno. Vse lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas vsekakor ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer želite.

LEV
Na poslovnem področju boste tokrat blesteli. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, kot ste pričakovali. Ne odločajte se le na podlagi svojega mnenja, ampak upoštevajte več dejstev. Potrebovali boste počitek, saj ste utrujeni od dela in obveznosti. Pojdite po nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa spretno odlašate.

DEVICA


Delo si boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi za nove priložnosti, ki pa lahko skrivajo past. Poslovno življenje in čustva bodo v tesni povezavi. Konec tedna se temu ne boste mogli izogniti, kljub temu, da se boste trudili. Morda pa vam bo to odprlo pot, ki bo zelo zanimiva.

TEHTNICA
Več boste naredili in storili, če se boste povezali z osebami, ki razumejo vaš pogled na stvari. Na zasebnem področju se boste tokrat ukvarjali bolj sami s sabo. Teden se bo začel obetavno, vendar popazite, da ne bi zavrnili možnosti za novosti, ki se vam nakazuje. Potrebujete spremembe, saj ste že siti enih in istih pogovorov.

ŠKORPIJON
Poskrbite zase, tako boste postali bolj samozavestni in lahko pričakujete da vam bo nekdo končno začel slediti. Pripravljeni boste na skupne podvige, če boste lahko imeli glavno besedo. Pred vami je občutljiv, vendar romantičen vikend. Venera prinaša močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Problemov, ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak aktivno reševati.

STRELEC
V prvih dneh tedna boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v situaciji, ki ni najbolj enostavna. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ugodili. Konec tedna boste dobili pomembno in razigrano povabilo. Čakali boste, da se čim prej odpravite v to družbo. Prisotna bo tudi simpatična oseba, ki vam bo ogrela srce.



KOZOROG
Oddajali boste pozitivno energijo in se znali dobro prilagoditi situacijam, ki tokrat ne bodo ravno najbolj enostavne. Planeti vam prinašajo ugodnosti v komunikaciji in srečo. V službi boste postavljali nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo najbolj pisane na kožo. Počasi boste celo pripravljeni na nekoliko drznejši in vznemirljiv korak.

VODNAR
Ravnali se boste po svojem občutku, kdor bo želel, bo lahko užival z vami. Nekoliko bolj napeti boste proti koncu tedna, ko vas bodo izdajali živci in napetosti, povezane z denarjem. Običajno iščete zagotovilo, da ste povsod najboljši. Prav tako ste prepričani, da čisto vse delate prav, tokrat pa lahko nekdo čisto naključno zamaje vaše občutke.

RIBI
Teden vas bo vabil k počitku in sprostitvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki vam lahko prinese dobre rezultate. Mirna, globoka čustvena energija, vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom ter da se brez zadržkov predate svoji ljubljeni osebi. Prisluhnite in svetujte po svoji moči.



prejšnji članek
Matevž Andročec - Ževža o težavnem ljubezenskem razmerju
Svet slavnih
Matevž Andročec - Ževža o težavnem ljubezenskem razmerju
naslednji članek
AVTOSKOP ZA MESEC MAJ 2019
Horoskop
AVTOSKOP ZA MESEC MAJ 2019