državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matevž Andročec - Ževža o težavnem ljubezenskem razmerju

6. 5. 2019; 01.45
Avtor: T.P.
Matevž Andročec - Ževža - Povej mi

Matevž Andročec - Ževža je svojo glasbeno pot začel kot mladi ustvarjalec z veliko željo in vztrajnostjo. foto: last izvajalca

Matevž Andročec je pozitiven fant, ki se predstavlja z vzdevkom Ževža.

Mladega umetnika je širša javnost spoznala v oddaji Slovenija ima talent, v kateri se je predstavil s svojo igro besed, s katero se je dotaknil marsikaterega srca, mnogim pa je postal velik navdih. S svojo predanostjo in željo je namreč kljub govorni napaki in ostalim oviram vedno iskal pozitivno plat življenja, pomagal drugim ter spoznaval samega sebe. "Preden sebe predstaviš, moraš sebe spoznat, živeti brez ovir in sebe imeti rad!" pravi Ževža.



Besedila skladb, s katerimi se Ževža opisuje, zvenijo zelo prepričljivo, saj gre za zgodbe, ki so del njegovega življenja, njegove preteklosti in hkrati sedanjosti. Kot vsak glasbenik, ki ustvarja svojo avtorsko glasbo, si je tudi Ževža želel izdati svoj album. Po izkušnjah s freestyle tekmovanj, nekaj posnetih skladbah, nastopih in sodelovanjih je skupaj z glasbenim porducentom Andrejem Supančičem začel ustvarjati svoj prvenec. Z naslovno pesem Bodi to, kar si, je predstavil sebe in svojo življenjsko zgodbo, s skladbo Vrjemi vase, pa je dokazal, da je človek, ki se zna postaviti v kožo drugega.

Njegova najnovejša pesem Povej mi govori o težavnem ljubezenskem razmerju, zanjo pa je posnel tudi videospot. Zgodbo sta skozi sodobni ples upodobili odlični plesalki Katja Kolarič in Ondina Kerec. Spot je nastal po scenariju Andreja Supančiča, ki je spot tudi režiral, direktor fotografije Igor Pečoler pa je poskrbel za vrhunski vizualni izdelek.

V videospotu za pesem Povej mi sta zgodbo skozi sodobni ples upodobili odlični plesalki Katja Kolarič in Ondina Kerec. foto: last izvajalca

prejšnji članek
15 vrst sadja, ki se mu ni treba nikoli odpovedati
Zdravje
15 vrst sadja, ki se mu ni treba nikoli odpovedati
naslednji članek
Horoskop: izognili pa se boste tveganju in opravilom
Horoskop
Horoskop: izognili pa se boste tveganju in opravilom