pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Tudi vas tare nesigurnost vase?

11. 5. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
Horoskopi

Uvidi se obetajo. foto: ps

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Prisluhnite svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, saj se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza.

BIK

Tudi če vas bo priganjalo delo, se danes, ko boste usmerjeni v napredek ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost.

DVOJČKA

Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo.

RAK

Kadar ne veste, na katero stran bi stopili, je svoje mnenje bolj modro obdržati zase. V vas bo v današnjem dnevu dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk.

LEV

Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj, zato boste že dopoldne nekoliko mirnejši. Pomembna oseba bo prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo.

DEVICA

Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako osvojiti vaše srce.

TEHTNICA

Danes si nadenite rožnata očala in tu in tam spreglejte napake srčne osebe. Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo osrečilo vašo ljubljeno osebo in poglobilo čustva, zato z besedami nikar ne skoparite.

ŠKORPIJON

Danes boste polni optimizma, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje. Predlagajte izlet na morje ali v gore, da se še bolje spoznata in skupaj preživita nekaj kvalitetnega časa.

STRELEC

Še vedno niste čisto sigurni vase. Znova boste zelo spremenljivega počutja. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek in premislite, kako bi lahko odnose izboljšali.

KOZOROG

Udarili boste po mizi, potem pa bo za nekaj časa mir. Počutje bo v današnjem dnevu dokaj stabilno. Izogibajte se položajem, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce.

VODNAR

Vedno ste tisti, ki razvaja svoje najdražje. Tokrat se vi prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni, in všeč vam bo. Harmonija bo tudi ključ vsega ostalega.

RIBI

V ljubezni so še vedno mogoče novosti, vendar tokrat sledi presenečenje, saj ne prihajajo od osebe, o kateri ste v zadnjih časih najbolj razmišljali.

prejšnji članek
Treniral do onemoglosti in postal zmagovalec shujševalnega šova!
Svet slavnih
Treniral do onemoglosti in postal zmagovalec shujševalnega šova!
naslednji članek
Nova destinacije kulinarike in zabave
Kulinarika
Nova destinacije kulinarike in zabave
#nasazenazenska
nasazenazenska