Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Nova destinacije kulinarike in zabave

10. 5. 2019; 10.00
Avtor: B.P.
image002 (1)

Plečnik Pub foto: PR

Prestolnica bo kmalu bogatejša za novo destinacijo zabave, ki bo domačim in tujim gostom ponujala različne dogodke, koncerte, izvrstno kulinariko ter najbolj pestro ponudbo 'močnih' pijač pri nas.

Že mesec in pol pred otvoritvijo Plečnik Puba se govori, da bo to nova najbolj IN lokacija v Ljubljani. The place to be, kot pravijo tujci, ki so nad otvoritvijo nove lokacije navdušeni prav tako kot Slovenci.

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki bo spremenila pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče bo na novo predelana notranjost in zunanjost. Prostor bo namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Vroča lokacija odpira svoja vrata 14.6. z velikim koncertom, ki pa do dneva otvoritve ostaja skrivnost. Kljub temu da se Plečnik Pub odpira šele čez dober mesec, se lastniki že lahko pohvalijo z vnaprejšnjimi rezervacijami miz.

Plečnik Pub foto: PR

Dogodki v Plečnik Pubu bodo zajemali dogajanja skozi ves dan: zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z okušanjem vrhunskih vin, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri bodo zelo raznoliki in bodo obsegali vse od stand upov, slovenskih večerov, športnih dogodkov, koncertov in večjih festivalov v stilu Oktoberfesta. Atraktivni dogodki se bodo odvijali na tedenski ravni: ob torkih bodo na spored kot uvod v teden, chillout dogodki s poudarkom na glasbeni zabavi, četrtek bo veljal kot mali petek, ki bo privabljal goste v afterwork aktivnostih, med vikendom pa bo sledila poslastica zabav, priznanih glasbenikov, ki bodo večer popeljali dolgo v noč.

Kako se bo Plečnik Pub razlikoval od drugih destinacij zabave? Izstopala bo nedvomno vrhunska ponudba, ki bo združevala klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremljala sezonske trende in vse skupaj povezovala s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se bo Plečnikov Pub lahko pohvalil z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Tudi vas tare nesigurnost vase?
Horoskop
Dnevni horoskop: Tudi vas tare nesigurnost vase?
naslednji članek
Lepi Viking gre v vesolje
Svet slavnih
Lepi Viking gre v vesolje