stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Zamenjajte družbo

19. 5. 2019; 07.15
Avtor: Horoskop
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes boste na dobri poti. Zelo boste dejavni, toda tokrat obenem mirnejši glede zadev, ki ste jih očitno že dosegli. Od zmage vas loči le še nekaj majhnih korakov.

BIK

Danes se boste počutili fizično utrujeno, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne ravno najbolj všeč.

DVOJČKA

Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekdo lotil vaše osebnosti. Vaše misli bodo zato postale jasnejše. Glede prijateljev boste zdaj bližje odgovoru, ki ste ga iskali.

RAK

Vse, kar se bo danes dogajalo, bo odvisno od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj popeljali do konca. Če ne boste motivirani, se obeta tudi nekaj težavic.

LEV

V današnjem dnevu se vam bo zdelo, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Ustrežljivi boste želeli dosegati svojo voljo, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste intenzivnejše.

DEVICA

Energija današnjega dne vam ne bo ravno najljubša. Raje imate umirjeno življenje. Ampak, če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke.

TEHTNICA

Zelo ste zagreti za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

ŠKORPIJON

Zanimiv dan, v katerem se bo kariera večkrat znašla nekako na stranskem tiru, kar se vam je v zadnjih časih dogajalo bolj poredko. Glede financ se zopet ustavljate nekako na pol poti.

STRELEC

Pozorni bodite ob dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Popoldan boste vsekakor bolj zbrani, najprej se osredotočite na pomemben izpit, potem prihaja na vrsto še nekaj, za kar se boste borili.

KOZOROG

Današnji dan bo obetaven, začeli ga boste v visoki prestavi, potem pa se boste počasi ustavili. Žal so zopet na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve. Vse skupaj vam bo nekoliko olajšal nekdo, ki se na vse dobro spozna.

VODNAR

To je vaš dan. Končno bo spet spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost prodrla v ospredje in vas rešila pred številnimi zapleti v odnosih.

RIBI

Danes bodite preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, brez da bi se ozirali na vplive okolice. Če vam družba ne bo všeč, jo pa poskusite čim prej zamenjati.

prejšnji članek
Madonna v središču škandala na Evroviziji
Svet slavnih
Madonna v središču škandala na Evroviziji
naslednji članek
Na Evroviziji zmagal letošnji favorit, Slovenca 13
Svet slavnih
Na Evroviziji zmagal letošnji favorit, Slovenca 13
#nasazenazenska
nasazenazenska