franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pazite s prihranki, posebno če delate le pogodbeno

5. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Pripravite nekaj zanimivega, izvirnega, kar bo popestrilo delovni vsakdanjik. Vaš videz se bo izboljšal, tudi zdravje se bo okrepilo. Proti večeru storite nekaj na podlagi trenutnega vzgiba obrestovalo se bo.

BIK

Pazite s prihranki, posebno če delate le pogodbeno. Radi bi srečali nekoga novega, drugačnega. Velja tudi za delovne in prijateljske odnose, saj ste že siti enih in istih obrazov in pogovorov.

DVOJČKA

V ljubezni živite v preteklosti, namesto da bi spregledali. Zahtevajte več. Bodite pazljivejši z nekom, ki ima izredno dober spomin. Čaka vaju še nekaj skupnih opravkov.

RAK

V ljubezni se morate izkazati z dejanji in ne le z besedami. Ne bodite preračunljivi. Ozrite se okoli sebe. Morda se boste domislili nečesa zanimivega, tudi kar zadeva delovne priložnosti.

LEV

Težko boste čakali, da se odpravite v zanimivo družbo. Pri uradnih srečanjih preverite, ali vaši dokumenti veljajo. Na vsak način dokončajte vse najtežje posle, čaka vas namreč zabavno popoldne.

DEVICA

Marsikaj boste opravili hitreje, kot ste upali. Ugaja vam pozornost nekoga, ki vam lahko pomaga tudi pri delu. Našla bosta skupni jezik, tudi glede potovanja

TEHTNICA

Odpovejte vse opravke, ki niso najnujnejši. Obstaja nevarnost, da bi vse skupaj opravili nekako na pol in brez pravega zagona. Glede učenja poiščite pomoč nekoga, ki obvlada najtežje.

ŠKORPIJON

Zdravje nagaja, posebno zato, ker ste si nakopali preveč različnih opravkov hkrati. Pazite na besede, sicer je na obzorju večji nesporazum. Vaši nameni so drugačni.

STRELEC

Iz ene besede lahko sestavite celo zgodbo, ki bo, žal, povsem drugačna od resnice. Več kot boste razmišljali, slabše bo. Zato bodite bolj sproščeni, ne prehitevajte dogodkov.

KOZOROG

Držite se tistih, ki so vam vdani. Predajanje skušnjavam je sicer mikavno, a kasneje ne bi našli poti iz slepe ulice. Pazite z denarjem, posebno če se dogovarjate glede potovanja.

VODNAR

Znašli se boste pred težko odločitvijo. Vse skupaj bo še bolj zapleteno, zato ker se vam mudi. Pazite, da vas v redkih romantičnih trenutkih s partnerjem ne bi premagalo ljubosumje!

RIBI

Mnogi so vam naklonjeni, zato izkoristite priložnost za zanimivo druženje. Načrtujte dinamičen konec tedna. Morda potovanje, več športa ali srečanje v širšem prijateljskem krogu.

prejšnji članek
Marko Potrč pred javnostjo skrival ljubezen
Svet slavnih
Marko Potrč pred javnostjo skrival ljubezen
naslednji članek
Tomaž Kovšca trepeta za sina
Svet slavnih
Tomaž Kovšca trepeta za sina
#obraziavenija
obraziavenija