stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ljubezenski odnosi bodo vznemirljivi

7. 7. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ljubezenski odnosi bodo vznemirljivi. S partnerjem se bosta vedla, kot bi se pravkar zaljubila, kar je zelo pomembno za malo manj vztrajne ovne. Včasih potrebujete nov zagon, saj vam lahko kaj hitro postane dolgčas.

BIK

Dobili boste informacijo ali sporočilo, po katerem ste hrepeneli. Vendar bo vaše srce vseeno nekoliko prazno, saj ste pričakovali več čustvenosti. Slišali boste marsikaj o nekom, ki je daleč.

DVOJČKA

Danes boste polni smeha in dobrih zamisli, ki vas bodo navdihovale. Ves dan boste aktivni in niti za trenutek vam ne bo dolgčas.

RAK

Ne bodite užaljeni, če vam bo pokazal, kako nesmiselno se obnašate. Samski raki boste spoznali, da je vaša simpatija še bolj trmasta kot vi. Če se ne bo pustila zapeljati, boste verjetno morali odnehati,

LEV

Tavate med srčnimi priložnostmi in povabili. Tokrat boste stežka obdržali nasmeh, v neki družbi se ne počutite najprijetneje, ker dvomite o iskrenosti drugih.

DEVICA

Nikar se ne zanašajte na druge, ker vas lahko tokrat pustijo na cedilu in vas razočarajo s svojimi praznimi obljubami. V prvi vrsti poskrbite zase.

TEHTNICA

V ljubezni boste malce nepravični. Ko vam nekaj ne bo šlo tako dobro, kot bi želeli, boste za to poskušali okriviti nič hudega slutečega partnerja.

ŠKORPIJON

Okoli poldneva vas bo zanimalo le še tisto, kar je povezano z vašim čustvenim življenjem. Do konca dneva boste odgovorili le na tista vprašanja, katerih izid vas ne obremenjuje preveč.

STRELEC

Ni posebnih težav, lahko si oddahnete glede stvari, ki so vam belile glavo. Vsekakor poskusite navezati prijetnejše stike z ljudmi, ki so vam najbolj pri srcu. To pomeni tudi, da morate popustiti.

KOZOROG

Današnji dan bo obarvan z ljubeznijo in toplino, ki jo boste širili tudi v okolici. Preživeli ga boste pa verjetno v krogu družine, ki vas bo vzpodbujala.

VODNAR

Priznati si morate, da ste tokrat zamešali ljubezenska čustva s prijateljskimi. To se ne dogaja prav pogosto, do sedaj ste se izogibali takim pripetljajem. Preveč razmišljate o dejanjih nezanesljivih ljudi.

RIBI

V ljubezni se izogibajte ekstremov. Če se le da, poiščite zlato sredino. Ker niste pretirano čustveno znamenje, to verjetno ne bo tako težko.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Golota in razvrat pred kamerami
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Golota in razvrat pred kamerami
naslednji članek
Siddharta presenetila s skrivnim nastopom v podzemlju Ljubljane
Svet slavnih
Siddharta presenetila s skrivnim nastopom v podzemlju Ljubljane