stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

V teden boste stopili zelo precizno naravnani

2. 9. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
horoskop

Dnevni horoskop foto: Pixabay

Sonce, Merkur, Venera in Mars se bodo sprehajali po znamenju device. V ospredje prihaja delo in želja po večjem zaslužku.

Neumnosti in neuporabne informacije vas ne bodo pritegnile, z lahkoto se jim boste izognili in se marljivo podali k napredku. Odnosi bodo vsebovali nekaj dvomov in manjših napetosti, vendar se boste kljub temu lahko dogovorili o pomembnih zadevah. Konec tedna prihaja energija Prvega krajca, zato boste pohiteli z zaključevanjem pomembnih zadev in se nato z veseljem prepustili bolj prijetnim vibracijam. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, raki in levi, nekaj smole pa boste deležni rojeni v znamenju bika, device in kozoroga.

OVEN
Ponosni boste, saj držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas vsekakor vodi v pravo smer. Previdni bodite konec tedna v medsebojnih odnosih, saj vas navdaja občutek, da vas preveč prisiljujejo. Pri številnih stvareh ste še neodločni, le v ljubezenskem odnosu točno veste, pri čem ste.

BIK
Nekaj, kar vas muči, se bo v prvih dneh tedna razpletlo po vaših željah, vendar šele, ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Ljubezen se prepleta s prijateljstvom in to je za vas najboljša pot. Za določene stvari bi se morali izboriti po neposredni poti, in ne kot do zdaj, po ovinkih. Nikar pa ne izgubite preveč časa ob enem in istem, malce zoprnem vprašanju.

DVOJČKA


Ne morete se ukvarjati z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni in tudi razjezite se lahko veliko hitreje kot običajno. Glede najzahtevnejših zadev bi se morali posvetovati. Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vrveža. Vendar je prisotna zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti.

RAK
Na čustvenem področju se bo končno zjasnilo, toda ne igrajte se z ognjem, temveč bodite iskreni in dosledni. Lahko se podate v novo akcijo, saj ste tokrat odlično pripravljeni. Konkretne odgovornosti vas bodo povezale z notranjimi občutki. Pomembna za vas bosta dom in domače okolje. Odprite oči in poglejte, da je vse skupaj skoraj tako, kot si želite.

LEV
V sredini tedna boste pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati, kar vas bo razveselilo in močno opogumilo. Nekdo v vaši bližini nekaj zapleta, in zdi se vam, da morate spraševati vedno ene in iste stvari, kar vas vznemirja. Raje se posvetite bolj prijetnim rečem in ljubezni, ki bo v nedeljo dobila lepšo obliko.

DEVICA


Nekaj delikatnega se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste postali bolj optimistični. Imate še eno priložnost, vendar pohitite, da vas kdo ne prehiti. Vse se bo dobro izteklo. Konec tedna se lahko posvetite umetniškim načrtom in javnim nastopom, saj boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko, tudi čiščenje ne.

TEHTNICA
V prvih dneh tedna iznajdljivost uporabite v svoje dobro, saj se vam obetajo odlični rezultati. Namesto da bi za nekaj najeli strokovnjaka, se dela lotite sami, saj vas bo to dvignilo. Poskusiti ni greh, posebno če gre za novo priložnost v karieri ali poznanstvo, kjer iščete neko izhodiščno točko. Zagotovo boste našli nekaj zase, saj ste optimistični in dobro pripravljeni.

ŠKORPIJON
Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita, kar ni dovolj za vas. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej. Nekaj, kar ste izpustili, še vedno lahko dobite, posebno če je povezano z zanimivim srečanjem.

STRELEC


Čaka vas fantastičen začetek tedna, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste namreč v obdobju novih začetkov. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali. Ostanite sproščeni in razigrani.

KOZOROG
Velikopotezni načrti bodo v prvih dneh tedna morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor, le žalostni boste. Proti koncu tedna boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje in nikakor ne iz kakršnega koli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.

VODNAR
Pomoč dobrega prijatelja boste v prvih dneh tedna zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti. Vaša energija vam bo dala nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi, ki bodo nekomu še kako všeč.

RIBI


Ne bodite presenečeni, če si boste v zadnjem hipu premislili in odreagirali drugače. Pomagal vam bo nekdo izmed prijateljev ali sodelavcev, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča. Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj.

prejšnji članek
Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?
Zdravje
Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?
naslednji članek
Svojo nekdanjo partnerico še vedno spoštuje
Svet slavnih
Svojo nekdanjo partnerico še vedno spoštuje