stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pogled v prihodnost bo končno jasen

3. 9. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Bodite taktični, da ne bodo posledice določene situacije še bolj neprijetne. Ko pa si boste zaželeli družbe, bo manjši nesporazum povzročil, da se boste počutili zmedeno.

BIK
Danes prihaja veliko prijetnih priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen. Čas izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo zadovoljstvo.

DVOJČKA
Danes vam bodo ustrezali optimizem, velikopoteznost in lagodje. Po drugi strani vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in prinaša nekaj zmede v ljubezensko življenje.

RAK


Manj napetosti bo kot v preteklih dneh. Pazite na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo. Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od vsakdanjosti.

LEV
Marsikaj je v vaših rokah in lahko naredite tudi kakšen konkreten korak, posebno z osebo, ki je že nekaj časa v vaši bližini. Odnosi s sodelavci se bodo počasi izboljšali.

DEVICA
Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti s partnerjem ali prijateljem. Pogovorite se in olajšal vam bo odločitev, ki vas bo končno razbremenila.

TEHTNICA
Soočate se s finančnimi težavami. Glede na to, da resno potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate bolj realno. Večer bo prijateljsko obarvan.

ŠKORPIJON


Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo popolnoma odvisen od vas samih. Če želite, da se poznanstvo razvije v kaj več, boste morali tudi kaj narediti.

STRELEC
Prijatelj si želi nekaj, s čimer se še ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev bi bilo smiselno počakati, kar vas niti malo ne navdušuje. Ne sprenevedajte se, temveč storite kaj konkretnega.

KOZOROG
Zelo ste nezadovoljni z delom in čas je, da se o tem pogovorite s sodelavci, če je potrebno, pa tudi z nadrejenim. Izkoristite današnji dan za razreševanje problemov.

VODNAR
Pod vplivom določenih novic se boste hitro odločili, saj je očitno, da nočete več čakati in opazovati. V ljubezni ste dokaj zagreti in tokrat ste lahko mirni, saj so čustva obojestranska.

RIBI


Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete še vedno ne bo. Ne bi se radi zaleteli, vendar pa morate pustiti času čas. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami.

prejšnji članek
Josip zaprosil Nikolino: 'Želim mu roditi hčerko Jano!'
Resničnostni šovi
Josip zaprosil Nikolino: 'Želim mu roditi hčerko Jano!'
naslednji članek
Komik Kevin Hart težko poškodovan
Svet slavnih
Komik Kevin Hart težko poškodovan