nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

31. 12. 2019; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop_astrologija_zodiak

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Hrepeneli boste po bližini, a sočasno boste preveč občutljivi, da bi koga spustili blizu. Potrebujete počitek in odmik od številne družbe, zato ne vabite prijateljev na obisk, če ne mislite zares.   

Bik  
Osamljenost vas bo dajala, a si tega ne boste priznali in boste iskali rešitev v težavah z zdravjem. Vsaka malenkost vas bo zmotila in nikakor ne boste opazili bližnjih, ki vam želijo pomagati.  

Dvojčka  
Zadnji dan leta vas bodo premagala čustva in precej boste občutljivi, solze bodo v pripravljenosti. Vseeno boste srečni,  saj ste veliko dosegli in veste, da se vam odpira dobra pot.  

Rak  
Srečni boste in še tik pred polnočjo boste čutili močno povezavo s svetom in ljudmi okoli vas. Do vseh boste čutili ljubezen in jo pokazali, izrazili vsem, ki vam bodo to dovolili.
 


Lev   
Odsanjali boste zadnji dan leta. Izgubili se boste v svojih tihih hrepenenjih in poskrbeli za vse, kar bo potrebno, a vaše srce bo nekje drugje. To vam bo celo v uteho, saj vam bo dajalo upanje.
 
Devica  
Skrivali boste svoje počutje, čeprav bodo vsi  opazili, kako vam je. Ne boste se želeli izpostavljati, a včasih vam bo ušel kakšen komentar, ki bo spremenil vzdušje in določene ljudi osupnil.

Tehtnica  
Občutljivi boste, a vas to ne bo motilo, saj ne boste čutili pritiskov okolja in se boste lažje odmaknili v svoje dobre energije in dobre in kreativne ideje bodo prihajale za prihodnost. Pišite si jih.  

Škorpijon  
Jasno vam bo, kje in kako delate narobe, a še ne boste mogli  tega spremeniti. Na živce vam bodo šli vsi, ki ne bodo želeli sodelovati tako, kot bi vi želeli. Sprostite se.  
 


Strelec   
Previdni bodite z današnjimi izjavami, da ne boste pokvarili večera sebi in drugim. Ni potrebno, da poveste vse svoje ideje, še posebej, če še sami veste, da jih kar precej ne boste mogli uresničiti.
 
Kozorog   
Dobre energije boste oddajali ne glede na to, da boste še imeli nekaj skrbi v sebi in nedorečenih stvari predvsem s sabo. Pišite si dnevnik, pogovorite se iskreno s sabo, kaj si zares želite.
 
Vodnar  
Navdušenje in optimizem vas bo zajel in ne bo vam težko se pogovarjati s komerkoli in veselje deliti naprej. Lahko, da boste pretiravali z vsem druženjem, a tokrat ne bo nič narobe.  
 
Ribi  
Čustveno boste zaključili leto 2019, bolj, kot ste načrtovali. Prevzela vas bo nostalgija in spomini, ki jih boste želeli deliti. Preverite, če so vaši bližnji tudi za to, sicer je boljše, da ste čustveno povezani z njimi.   



prejšnji članek
Moč košarke za povezovanje skupnosti
Svet slavnih
Moč košarke za povezovanje skupnosti
naslednji članek
V letu 2019 so si večno zvestobo obljubili številni znani Slovenci
Svet slavnih
V letu 2019 so si večno zvestobo obljubili številni znani Slovenci