Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V letu 2019 so si večno zvestobo obljubili številni znani Slovenci

30. 12. 2019; 09.00
Avtor: E.J./Svet
Jurij Tepeš in Nuša Rakovec Tepeš

Jurij Tepeš in Nuša Rakovec Tepeš. foto: Osebni arhiv

V letu 2019 se je kar nekaj znanih Slovencev odločilo po dolgem času zveze potrditi svojo ljubezen s poroko, ki pa so bile zelo različne.

Nekateri so se poročili v popolni tajnosti in medije šele pozneje obvestili o velikem dogodku, drugi so si omisli običajno poroko, spet tretji pa so dali poudarek na razkošje. Tako je že januarja svoje oboževalce po vsem svetu razveselil najslavnejši slovenski didžej Uroš Umek, ki je po treh letih skupnega življenja pred oltar popeljal Senko. Poročila sta se v operi v Ljubljani, razkošja in veselja, po fotografijah sodeč, ni manjkalo.

Mladoporočenca Uroš in Senka Umek. foto: Instagram

Na pomlad, v maju, se je poročila oblikovalka in kuharica iz šova MasterChef Alja Viryent, ki se je s svojim Žigom poročila po letu dni zaroke.

Da se je poročil, je prek družbenih omrežij sporočil tudi Jurij Tepeš, smučarski skakalec, ki je skočil v zakonski stan z Nušo Rakovec.

Modna blogerka in nekdanja mis športa Ajda Sitar pa je osupnila s prelepo poročno obleko in pravljično poroko z Janom Žumerjem. Ajda je sicer pred kratkim ob božični jelki razkrila, da bo to zanjo zadnji božič v dvoje, saj je noseča in bodo naslednje leto ob jelki sedeli trije.

Sanjska poroka Ajde Sitar. foto: Instagram

POROKE V TAJNOSTI

V popolni tajnosti se je poročil Gianni Rijavec, pevec, mirovnik in televizijski voditelj, ki je tako potrdil svojo ljubezen do umetnice Patricije Simonič. Skupaj sta že nekaj let in poroka je bila vprašanje časa, vendar Gianni na veliki dan ni povabil medijev, saj je poroka potekala na njegovi družinski domačiji in je bila skrivnostna, pa tudi skromna. Potekala je brez svatov in prič, zato pa bo cerkvena poroka nekje v tujini, je povedal Gianni. »Poroka je za naju osebna, intimna zadeva, to je tisto najino in zato si ne želiva ’velike, napihnjene medijske zgodbe’. Želiva si, da je velika za naju, da ostane za vse življenje.«

Patricija Simonič in Gianni Rijavec foto: Matjaž Prešeren

Popolno nasprotje pa je bila poroka Janija Jugovica in Teje Perjet, zvezd družbenih medijev in zaljubljencev iz resničnostnega šova, ki imata skupaj dva otroka, Jani pa ima iz prejšnjega razmerja še sina. Na družbenih omrežjih sta namreč kazala razkošno poroko, ki je potekala na gradu Gredič, tam pa je bilo tudi kup znanih imen. A kot nam je Teja pozneje razkrila, sploh ni šlo za poroko: »Midva z Janijem sva se poročila že mesec dni prej in to popolnoma sama na uradu. To, kar berete po medijih, sta bili le zabava in ponovitev poročne obljube, bilo je prijetno in ne obremenjujoče druženje,« nam je razkrila takrat.

Spletna vplivneža in kuharja Teja in Jani Jugovic sta priredila razkošno poročno zabavo za medije in prijatelje. foto: Jana Šnudrl

Razkošne poroke med našimi zvezdniki niso več tako zelo popularne.

Razkošne poroke med našimi zvezdniki niso več tako zelo popularne. foto: Profimedia

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
naslednji članek
Severina spet objavila sinovo fotografijo
Svet slavnih
Severina spet objavila sinovo fotografijo